Antena Meniu Search
x

Video Drama lui Ionuţ Gologan, românul arestat în Malaezia în urmă cu nouă ani. Tatăl tânărului: „Băiatul meu a rămas fără dinţi în gură"

Ionuţ Gologan, românul care a fost prins cu droguri în urmă cu nouă ani pe un aeroport din Malaezia şi care a primit, în final, o condamnare de 20 de ani de închisoare, trăieşte o adevărată dramă în spatele gratiilor.

de Monica Palade

la 19.05.2021, 16:06

Drama lui Ionuţ Gologan, românul arestat în Malaysia în urmă cu nouă ani. Tatăl tânărului: „Băiatul meu a rămas fără dinţi în gură"

Dumitru Gologan, tatăl tânărului susţine că acesta a ajuns piele şi os şi nu mai are niciun dinte în gură, după ce a fost torturat în spatele gratiilor.

„Băiatul meu a rămas fără dinţi în gură, a fost bătut şi chinuit, a slăbit piele şi os de nimeni nu l-ar mai recunoaşte”, a povestit bărbatul pentru Observatorul Prahovean.

Copil sărac, Ionuţ a fost crescut de tatăl şi de bunica sa, după ce mama copilului l-a abandonat. Cei doi speră acum să îl revadă într-o zi acasă.

Pe acelaşi subiect

Într-o situaţie grea

„E greu, e foarte greu. E singurul meu copil. Am fost ajutat cu bani, dar ce folos… Sentinţa e aceeaşi. Nu există acord diplomatic între cele două ţări. Copilul meu a fost folosit. Nici nu ştia ce e în bagaj, la momentul la care i s-a găsit metamfetamina. Era un copil amărât de la ţară, folosit de alţii drept cărăuş. Ce-o fi fost în mintea lui… Nici nu mai contează.

Întreaga viaţa i-a fost distrusă, arată îngrozitor, nici vocea nu i-o mai recunosc când mai vorbim la telefon. Vrea în ţară, vrea acasă, dar legile sunt foarte dure acolo pentru trafic de stupefiante. Ne e foarte dor de el, ştim că a greşit, dar nu merita o aşa soartă” a mărturisit Dumitru Gologan. Ionuţ este primul român care a primit pedeapsa capitală pentru trafic de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Drama lui Ionuţ Gologan, românul arestat în Malaezia în urmă cu nouă ani. Tatăl tânărului: „Băiatul meu a rămas fără dinţi în gură"