Antena Meniu Search
x

Video Cum au scăpat de agresorul sexual cele trei fete atacate într-un parc din Piteşti. Una dintre ele rămăsese împietrită de groază pe bancă

Un bărbat de 47 de ani a fost reţinut după ce ar fi încercat să violeze trei fete, într-un parc din Piteşti. În stare de şoc, una dintre copile a apucat să-şi sune părinţii care au anunţat rapid poliţia. Trei zile l-au căutat însă pe individul care a fost închis, în trecut, tot pentru agresiuni sexuale.

de Cristi Georgescu

la 31.07.2023, 13:19

Vezi și

"Cele trei tinere erau în parcul din Piteşti, când individul s-a apropiat şi, fără prea multe explicaţii, s-a repezit să le atingă în zona intimă. Şocate de gestul bărbatului, două dintre fete au reuşit să fugă de pe bancă, lăsând-o pe cea de-a treia, la fel de speriată, în faţa agresorului", transmite Cristi Georgescu, corespondent Observator.

Cum au reuşit să scape de violator

"Şi aceasta din urmă a reuşit să se îndepărteze de bărbat, moment în care şi-a sunat părinţii să îi anunţe ce i s-a întâmplat. Părinţii au sunat imediat la poliţie, iar oamenii legii au început cercetările. Aveau informaţii primite de la victime şi astfel au reuşit să dea de el abia aseară, deşi întâmplarea s-a petrecut acum trei zile", mai spune Cristi Georgescu, corespondent Observator.

"Bărbatul de 47 de ani din localitatea Cotmeana a fost reţinut pentru agresiune sexuală. Astăzi va ajunge în faţa instanţei, care va trebui să stabilească o măsură preventivă. Este acuzat de agresiune sexuală, iar pe numele său există şi alte antecendente de viol. Nu este exclus ca judecătorii de drepturi şi libertăţi să se pronunţe pentru arestarea preventivă a bărbatului, pentru următoarele 30 de zile", adaugă Cristi Georgescu, corespondent Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Cum au scăpat de agresorul sexual cele trei fete atacate într-un parc din Piteşti. Una dintre ele rămăsese împietrită de groază pe bancă