Antena Meniu Search
x

Video Minora violată l-a cunoscut pe agresor pe TikTok şi a acceptat să urce la el în maşină. Un martor a găsit-o agitată şi confuză şi a sunat la 112

În spatele unei imagini perfecte pe Internet, se pot ascunde minţi bolnave! O elevă de 15 ani din Bucureşti a fost violată într-o maşină de tânăr cu 10 ani mai mare decât ea. Îl cunoscuse pe social-media şi se gândise că ar putea fi iubitul pe care îl visa. A urmat, însă, un coşmar.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 31.07.2023, 19:29

Vezi și

După doar câteva zile de discuţii pe TikTok, individul a reuşit să îi câştige încrederea adolescentei. Fata de 15 ani s-a întâlnit cu el pe o stradă lăturalnică din Sectorul 4 şi urcat la el în maşină. Ce a urmat a marcat-o pe viaţă.

Crina Eșanu, purtătoare de cuvânt Poliţia Capitalei: Acesta ar fi atins-o în mai multe zone ale corpului şi ar fi întreţinut cu aceasta raporturi sexuale orale, împotriva voinţei sale, prin constrângere.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Un trecător a văzut-o pe copilă în momentul în care cobora din maşină. Era agitată şi confuză. Moment în care a sunat la 112. După ce poliţiştii au stat de vorbă cu acesta, la scurt timp, l-au depistat şi pe bărbat.

Orice schimbare de comportament la un adolescent este un semnal de alarmă pentru părinţi

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii l-au reţinut imediat pentru 24 de ore, iar magistraţi au decis că individul nu poate fi lăsat liber - au dispus arest preventiv pentru 30 de zile.

Crina Eșanu, purtătoare de cuvânt Poliţia Capitalei: Vă recomandăm să nu vă întâlniţi cu persoane pe care le-aţi cunoscut în mediul online şi foarte important, pentru părinţi, să monitorizaţi activitatea în online a copiilor dumneavoastră şi cu cine se întâlnesc aceştia.

Orice schimbare de comportament la un adolescent este un semnal de alarmă pentru părinţi, spun psihologii.

Constantin Cornea, psiholog: Dacă încearcă să se ascundă. Dacă lipseşte mai mult de acasă, dacă are anumite dereglări alimentare. Dacă devine închis şi nu mai socializează. Părinţii trebuie să aibă grijă să-şi contruiască o relaţie bazată pe încredere şi prietenie cu adolescenţii. Să nu uităm că aceşti escroci care-şi fac meandrele pe internet pot miza pe lipsa de experienţă a copilului nostru sau a adolescentului nostru astfel încât ei se pot ascunde în spatele ecranului, îşi pot forma o imagine perfectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Minora violată l-a cunoscut pe agresor pe TikTok şi a acceptat să urce la el în maşină. Un martor a găsit-o agitată şi confuză şi a sunat la 112