Antena Meniu Search
x

O fată de 15 ani a fost violată în plină stradă, în București, de un tânăr pe care l-a cunoscut online

O fată în vârstă de 15 ani a fost violată într-o mașină, pe o stradă din Capitală, de un tânăr de 25 de ani, pe care l-a cunoscut pe internet. Agresorul a fost arestat preventiv.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 13:49

Vezi și

Poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 15 Poliție au reținut duminică un tânăr în vârstă de 25 de ani, cercetat pentru viol.

Fata, violată într-o mașină, în Sectorul 4 din București

Acesta este acuzat că sâmbătă a violat o fată în vârstă de 15 ani.

"Din cercetări, s-a stabilit că minora ar fi cunoscut în mediul online un tânăr, iar la data menționată, în jurul orei 20.30, în timp ce se aflau într-un autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 4, prin constrângere, împotriva voinței persoanei vătămate, tânărul ar fi întreținut raporturi sexuale orale cu aceasta, după ce în prealabil ar fi atins-o în mai multe zone ale corpului", transmit, luni, reprezentanții Poliției Capitalei.

De asemenea, în urma investigațiilor a fost identificat și, ulterior, prins tânărul bănuit de comiterea faptei. A fost dus la audieri, iar duminică a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de acesta, magistrații au dispus arest preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O fată de 15 ani a fost violată în plină stradă, în București, de un tânăr pe care l-a cunoscut online