Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Drept la replică al şefului Postului de Poliţie Sângeorgiu de Mureş

O ştire publicată în mod eronat de Observator, în data de 7 martie 2019, a fost preluată de alte site-uri de ştiri din România, fiind prezentată ca actuală. În realitate, ştirea făcea referire la o faptă care s-a întâmplat în urmă cu aproximativ zece ani, în comuna Sângeorgiu de Mureş.

de Redactia Observator

la 12.03.2019 , 12:36

Drept la replică al şefului Postului de Poliţie Sângeorgiu de Mureş Drept la replică al şefului Postului de Poliţie Sângeorgiu de Mureş - Arhivă Observator

O ştire publicată în mod eronat de Observator, în data de 7 martie 2019, a fost preluată de alte site-uri de ştiri din România, fiind prezentată ca actuală.

În realitate, ştirea făcea referire la o faptă care s-a întâmplat în urmă cu aproximativ zece ani, în comuna Sângeorgiu de Mureş.

"Referitor la știrea publicată de Observator la data de 7.03.2019 cu referire la Șeful Postului de Poliție de la Sangeorgiu de Mureș și pompierul beat este eronată. Evenimentul relatat s-a petrecut în urmă cu mulți ani si nu are legătură cu prezentul. Din păcate, ştirea a fost preluată și de alte canale media și prezentată ca actuală. Astfel s-a produs o dezinformare de amploare a publicului. Pentru aceste motive o parte din canalele media sesizate au șters știrea", se arată în dreptul la replică al actualului şef de post din comuna Sângeorgiu de Mureş.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Drept la replică al şefului Postului de Poliţie Sângeorgiu de Mureş