Antena Meniu Search
x

Video "Drogul elevului", adus din Olanda în România prin firme de curierat. O doză costă 10 lei, iar efectele sunt devastatoare

Dealerii care alimentau cu droguri distracţia din Centrul Vechi, dar şi dependenţa elevilor din mai multe şcoli şi licee bucureştene, au fost săltaţi de ofiţerii antidrog. Traficanţii reuşeau ca să facă dintr-o jumătate de kilogram de chimicale mai mult 20.000 de doze. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 29.02.2024, 19:37

Vezi și

Investigaţiile de până acum arată că cele două grupări au cumpărat drogurile din Olanda şi le-au adus în România prin intermediul firmelor de curierat. Vorbim de substanţe chimice, aşa zisele "legale" sau "drogul elevului" pentru că preţul unei doze este foarte mic - 10 lei. Practic este accesibil oricui.

"Drogul elevului", adus din Olanda în România prin firme de curierat

Aceste substanţe, spun poliţiştii, au fost amestecate la nimereală de traficanţii din România pentru a obţine un profit cât mai mare. Ca să vă daţi seama, traficanţii reuşeau ca să facă dintr-o jumătate de kilogram de chimicale mai mult 20.000 de doze.

Din păcare, spun medicii toxicologi, efectele acestor substanţe asupora corpului uman sunt devastatoare.

Drogurile erau vândute în clădirile dezafectate din Centrul Vechi, dar şi în jurul unor şcoli şi licee din sectoarele 1 şi 3. În total au fost 17 percheziţii în acest caz, percheziţii în urma cărora ofiţerii antidrog au strâns suficiente probe ca să obţină arestarea a 13 traficanţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Drogul elevului", adus din Olanda în România prin firme de curierat. O doză costă 10 lei, iar efectele sunt devastatoare