Antena Meniu Search
x

Droguri de 1,3 miliarde de dolari, găsite ascunse în trei containere cu boxe

Cea mai mare captură de droguri din istorie a fost făcută, în urmă cu câteva zile, în portul din Los Angeles. Poliţiştii au găsit droguri în valoare de 1,3 miliarde de dolari, ascunse în boxe.

Cea mai mare captură de droguri din istorie a fost făcută, în urmă cu câteva zile, în portul din Los Angeles.

Poliţiştii au găsit droguri în valoare de 1,3 miliarde de dolari, ascunse în boxe.

Ofiţerii FBI şi poliţiştii de frontieră din portul Long Beach din Los Angeles au descoperit, în trei containere care transportau boxe din America în Australia, 1,728 de kilograme de metamfetamină.

Drogurile erau ascunse în boxele ce urmau să ajungă în Australia, iar pe lângă metamfetamină, anchetatorii au găsit şi 25 de kilograme de cocaină şi 5 kilograme de heroină.

Pe acelaşi subiect

Valoarea totală a drogurilor confiscate joi, din cele trei containere din Los Angeles, se ridică la 1,3 miliarde de dolari, aceasta fiind cea mai mare captură de droguri din istorie.

Drogurile de 1,3 miliarde de dolari erau ascunse în boxe

Anchetatorii nu au vrut să ofere detalii despre reţeaua de narcotraficanţi de la care au confiscat drogurile, însă au spus că aceasta este cea mai importantă din întreaga lume, desfăşurând activităţi ilegale pe toate continentele.

Doi cetăţeni americani, un bărbat de 52 de ani şi o femeie de 46 de ani, au fost arestaţi ca urmare a capturii de droguri din Los Angeles, notează Daily Mail.

A doua cea mai mare captură de droguri din Australia a fost de 1,3 tone în decembrie 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Droguri de 1,3 miliarde de dolari, găsite ascunse în trei containere cu boxe