Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Drum lin către ceruri, verișorii mei. Prea devreme ați plecat". Florin și Cosmin au pierit la doar 25 de ani, într-un accident înfiorător pe un drum din Dolj

Vieţi curmate într-o fracţiune de secundă. Doi tineri din Dolj, verișori, ambii în vârstă de 25 de ani, au murit în urma unui groaznic accident rutier, după ce mașina în care se aflau a ieşit de pe drum și s-a izbit violent de un stâlp de electricitate. Alți trei băieți din autoturism, cu vârste de 15, 22 și respectiv 26 de ani, au fost grav răniți și transportați de urgență la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.07.2023, 13:30

Nenorocirea s-a produs noaptea trecută, puțin după ora 24.00, în localitatea Dobridor din județul Dolj. Conform polițiștilor doljeni, cei cinci tineri tineri plecaseră din localitatea Moțăței și se deplasau către localitatea Unirea. O plimbare nocturnă cu mașina, care s-a transformat într-o tragedie.

FIlmul tragediei din Dolj. Doi verișori au murit pe loc, alți trei tineri sunt în stare gravă la spital

După doar câțiva kilometri, într-o curbă, șoferul de 25 de ani a pierdut controlul volanului, iar VW-ul cu cei cinci prieteni a intrat cu viteză într-un stâlp.

Pe acelaşi subiect

Pentru doi dintre ei, impactul a fost fatal.

"În noaptea de 30/31 iulie a.c., 00.36, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Dobridor.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat, de 25 de ani, din comuna Moțăței, în timp ce conducea un autoturism din direcția de mers Moțăței către localitatea Unirea, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul direcției de mers, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și încă un pasager aflat în autoturism au decedat. Totodată, ceilalți pasageri, doi tineri de 22 și 26 de ani și un minor de 15 ani, toți din localitatea Moțăței au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați de urgență la o unitate medicală", au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cosmin și Florin, cei doi tineri care au pierit în accident, erau verișori și aveau doar 25 de ani. Prietenii, rudele, colegii și toți cei care i-au cunoscut și iubit sunt în stare de șoc. Spun despre ei că cuminți și muncitori și nu înțeleg cum de s-a putut întâmpla o asemenea nenorocire. Pe rețelele de socializare, curg neîncetat zeci de mesaje de condoleanțe.  

"Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace prietenul meu bun , nu am cuvinte sa spun cum am primit aceasta veste" / "Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace prietenul meu bun! Ai fost mereu cu zâmbetul pe buze, obosit de la atâta muncă și trecând prin problemele vieții tot glumeț erai și așa te vom tine mereu în amintire! Nu-mi vine să cred nici acum! Dumnezeu să te primească în dreapta lui!" / "Drum lin către îngeri, fratior. Mereu o sa ai un loc la masa noastra, a prietenilor pe viața. Nu te vom uita niciodata" / "Drum lin către ceruri, verișorii mei. Prea devreme ați plecat. Veți rămâne veșnic în gândul meu".

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Cristina Oprea - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Drum lin către ceruri, verișorii mei. Prea devreme ați plecat". Florin și Cosmin au pierit la doar 25 de ani, într-un accident înfiorător pe un drum din Dolj