Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Drum lin către îngeri, fetiţa noastră". Primele imagini cu Adriana, tânăra care a murit fulgerător la 20 de ani, în accidentul din Dolj

Durere fără margini în familia unei tinere din Craiova care a murit într-un cumplit accident de circulaţie care a avut loc joi dimineaţa pe DN6. Adriana, o tânârâ studentă de 20 de ani şi şoferiţa autoturismului este acum plânsă de familie şi prieteni, care nu îşi pot reveni după cumplita veste care a picat ca un trăsnet.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 28.07.2022, 14:36

Mai multe mesaje de condoleanţe au fost postate pe profilul tinerei. Inclusiv tatăl Adrianei a postat un mesaj însoţit de o fotografie prin care îşi expirmă regretul profund pentru pierderea ei. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra împlinise 20 de ani în primăvara acestui an şi era studentă la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Craiova. Era în maşină cu alţi doi prieteni de 19 şi 20 când a avut loc tragedia.

Pe reţelele de socializare, oamenii au scris mesaje de condoleanţe şi au postat fotografia tinerei pentru a-i aduce un ultim omagiu. "Foarte trist! Drum lin spre Cer!", "Condoleante! Multa putere sa treceți prin aceste momente triste.Dumnezeu s-o odihnească în pace!", "Doamaneee,nu pot sa cred!Sincere condoleante!Drum lin catre ingere suflet tânăr si frumos", "Dumnezeu s- o odihnească în pace! Familiei multă putere să treacă peste această grea încercare.", au fost doar câteva dintre mesajele postate.

Pe acelaşi subiect

Tânăra a murit pe loc

Impactul a avut loc pe DN 6, lângă Craiova. Polițiștii spun că autoturismul condus de tânăra de 20 de ani din Craiova a intrat în coliziune, din spate, cu o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, condusă de un bărbat de 38 de ani din comuna doljeană Călăraşi.

În urma impactului, tânăra a murit. O altă tânără de 20 de ani şi un tânăr de 19 ani, pasageri în autoturism, au ajuns la spital răniți. Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, conform IPJ Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Drum lin către îngeri, fetiţa noastră". Primele imagini cu Adriana, tânăra care a murit fulgerător la 20 de ani, în accidentul din Dolj