Antena Meniu Search
x

Galerie foto Drum naţional, prăbuşit din cauza ploilor torenţiale. O porţiune din DN74A, în Alba, s-a surpat pe o lungime de 100 de metri

Un segment de 100 de metri al drumului național DN 74A Abrud-Boncești s-a surpat din cauza ploilor abundente din ultimele ore, în localitatea Cărpiniș, județul Alba. În restul țării, se circulă bine, cu excepția intrării în Capitală al A1, unde e aglomerație.

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 14:43

Vezi și

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza precipitațiilor din ultimele ore, pe DN 74A Abrud – Boncești, la kilometrul 8+500 de metri, în localitatea Cărpiniș din județul Alba, carosabilul s-a surpat pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe sensul de mers către Abrud. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe celălalt sens, dirijat prin semafoare, fiind restricționat autovehiculelor cu masa maxim autorizată mai mare de 7,5 t. Potrivit viceprimarului din Roșia Montană, Vasile Morariu, în zonă drumarii efectuau lucrări la corpul drumului.

"Am văzut lucrarea lui Dorel la DN 74, în urma ploilor s-a fisurat drumul până la linia albă (...). Pentru evitarea unui accident, îi rog pe cei de la Drumurile Naţionale să ia măsurile necesare - montarea unui semafor, restricţionarea vitezei", a transmis Morariu pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Cum se circulă pe drumurile din România

La nivel național, se circulă pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună, fără evenimente rutiere în desfășurare. Pe șoselele principale, respectiv autostrada A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Brașov, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă preponderent pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din localitatea Ciorogârla, jud. Ilfov.

În aceleași condiții se circulă și pe Centura București, pe raza localităților Domnești și Bragadiru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Drum naţional, prăbuşit din cauza ploilor torenţiale. O porţiune din DN74A, în Alba, s-a surpat pe o lungime de 100 de metri