Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Drumul unui şofer de 20 de ani s-a oprit pentru totdeauna, după ce a intrat cu maşina într-un pom, în Dolj

Sfârşit tragic pentru un tânăr de doar 20 de ani. Din motive încă necunoscute, şoferul a intrat pe contrasens şi s-a izbit în plin de un copac. În urma impactului, băiatul a murit pe loc. 

de Diana Severin

la 21.08.2024 , 12:43

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru a afla cum s-a produs accidentulul.

Ce spun poliţiştii 

Astăzi, 21 august, în jurul orelor 10.54, polițiști din cadrul Poliției Oraşului Filiaşi au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localităţii Coţofenii din Dos, a avut loc un accident rutier. 

Vezi și

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un tânăr de 20 de ani, din comuna Vulpeni, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 606 A, în afara comunei Coţofenii din Dos, sat Potmelţu, din direcţia Scaeşti către Craiova, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, lovind un copac.

În urma evenimentului rutier, din nefericire, tânărul de 20 de ani a decedat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Diana Severin Like
Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Drumul unui şofer de 20 de ani s-a oprit pentru totdeauna, după ce a intrat cu maşina într-un pom, în Dolj