Antena Meniu Search
x

"Dumnezeu să te ia în brațele Lui. De parca veșnicia nu ar mai avea răbdare". A murit după 2 ani de chin. David, un elev din Târgu Jiu, se lupta cu cancerul

A pierdut lupta cu viața. Un elev de liceu, din Târgu Jiu, s-a stins după mai bine de doi ani în care a luptat împotriva cancerului. 

de Redactia Observator

la 19.08.2023, 17:31

A murit după 2 ani de chin. David, un elev din Târgu Jiu, se lupta cu cancerul
A murit după 2 ani de chin. David, un elev din Târgu Jiu, se lupta cu cancerul - Facebook / C.N.E.T. - Colegiul Național "Ecaterina Teodoroiu" Târgu Jiu

David Mărăcine era elev în clasa a XI-a, avea o inimă mare și o voință extraordinară, așa cum îl descriu cei care l-au cunoscut. Băiatul se lupta de doi ani de zile cu cancerul osos, o boală care, ușor-ușor, i-a frânt aripile.

Viața a fost grea pentru David. Înainte să fie diagnosticat cu boala care i-a adus sfârșitul, băiatul și-a pierdut tatăl. El a fost crescut de mama lui adoptivă. Cunoscuții l-au descris pe David ca fiind un curajos, un tânăr plin de vionță și determinare, în ciuda loviturilor pe care le-a primit de-a lungul anilor.

A pierdut lupta cu cancerul 

"Școala Gimnazială Nr.3 Lupeni , profesori și elevi deopotrivă, deplâng plecarea prematură dintre noi a celui care a fost elev și coleg, David Mărăcine. Atât de neînțeles câteodată, aripile unora se deschid pentru zborul spre Cer mult prea repede, de parca veșnicia nu ar mai avea răbdare… Să-ți fie zborul lin și Dumnezeu să te ia în brațele Lui, aruncând în marea uitării lacrimile și suferința ultimilor ani. Condoleanțe familiei!", a scris într-o postare pe Facebook școala la care tânărul a fost elev.

"Profesorii Colegiului Național "Ecaterina Teodoroiu", colegii și toți cei care l-au cunoscut deplâng trecerea în neființă a lui David Mărăcine, elev în clasa a XI-a D, după o luptă nedreaptă de doi ani cu o boală cumplită. Drum lin printre îngeri, David! Viața și visele tale s-au frânt nedrept și mult prea devreme! Nu te vom uita, nu vom uita curajul tău, determinarea ta, nu vom uita dorința ta de a învăța în pofida încercărilor la care ai fost supus, în pofida destinului nedrept. Dumnezeu să te odihnească-n pace, dragul nostru! Condoleanțe familiei îndurerate! David va fi înmormântat la Lupeni miercuri, 23 august."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Dumnezeu să te ia în brațele Lui. De parca veșnicia nu ar mai avea răbdare". A murit după 2 ani de chin. David, un elev din Târgu Jiu, se lupta cu cancerul