Antena Meniu Search
x

"Dumnezeu să te ierte copil bun". Raluca, o fată cu chip de înger, s-a stins din viaţă la doar 22 de ani. Un sicriu şi trandafiri albi au însoţit-o pe ultimul drum

La doar 22 de ani, inima Ralucăi s-a oprit pentru totdeauna. Pentru fata cu chip de înger, drumul pe pământ s-a încheiat pentru totdeauna. Povestea s-a a impesionat o ţară întreagă. Prieteni, rue şi oameni necunoscuţi au încercat să o ajute să lupte cu o boală necruţăroare.

de Monica Palade

la 24.01.2022, 11:00

Au fost impresionaţi de povestea ei şi au încercat să o ajute. Pentru că optimismul şi zâmbetul său au fost molipsitoare până în ultima clipă. Din păcate, boala a fost mai puternică, iar Raluca s-a stins din viaţă la clinica din Turcia.

Aşezată într-un sicriu alb şi înconjurată de trandafiri albi, Raluca a fost recent condusă de apropiaţi pe ultimul drum. A fost înmormântată în comuna Râca, satul Băjenești, judeţul Argeş, scrie ZiarulArgesul.ro.

S-a luptat cu o boală necruţătoare

Raluca absolvise Facultatea de Limbi Moderne Aplicate, la Facultatea de Litere, Universitatea din Piteşti. Se bucura de viaţă când un diagnostic crunt avea să-i umbrească tot viitorul. A fost diagnosticată cu cancer limfatic -Limfom Hodking.

Veste morţii tinerei i-a şocat pe cei apropiaţi şi nu numai care au ţinut să-i transmită mesaje emoţionante. „RALUCA a fost chemată la ceruri… S-a stins la numai 22 de ani, la o clinică în Turcia. Trist… Astazi am plâns pentru tinerețea ei și de mila părinților care au crescut un copil atât de bun, frumos și inteligent. Dumnezeu știe de ce a hotărât să o cheme la ceruri. Raluca ne-a dat o lecție de bunătate și optimism. Fie-i drumul lin spre Împărăția Cerurilor...”, “Ooooof ,pacat de tinereata ei! Bunul Dumnezeu s-o ierte si s-ai aseze sufletul de-a dreapta Lui ! Amin”,

„Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, „Doamne cât de trist! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, “Păcat de tinerețea ei.DUMNEZEU să o odihnească pe această tânără. Putere părinților ,care nu au cum să depășească un așa dureros moment”, “Era un copil când am cunoscut-o! Dzeu a hotărât ca Raluca, sa se alăture Armatei LUI de Îngeri DRUM LIN Raluca, către o lume mai buna, LUMEA DE AZI NU TE-A MERITAT”, “Dumnezeu sa te ierte copil drag! Acum înoți doar printre îngeri!”, “Dumnezeu sa te ierte copil bun iar pentru părinții tăi multa putere sa treacă peste acest mare necaz”, “Raluca este un Înger! Boala a fost mai puternica decât Acest copil minunat! Dumnezeu sa te ierte!”, au fost câteva dintre mesajele transmise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » "Dumnezeu să te ierte copil bun". Raluca, o fată cu chip de înger, s-a stins din viaţă la doar 22 de ani. Un sicriu şi trandafiri albi au însoţit-o pe ultimul drum