Antena Meniu Search
x

Foto După 17 ani, bărbatul din Neamţ care şi-a ucis fetiţa de 5 ani şi fosta soţie, condamnat la închisoare pe viaţă. Trupul femeii nu a fost găsit nici în ziua de astăzi

17 ani de întrebări fără răspuns. Dispariţii misterioase şi o descoperire macabră care a făcut parţial lumină într-un caz care a şocat România.

de Monica Palade

la 12.09.2023, 15:54

Un bărbat din Neamţ a fost condamnat definitiv la închisoare pe viaţă, fiind acuzat că şi-a ucis fosta soţie şi fiica de 5 ani. Trupul copilei a fost găsit în grădina bărbatului, în timp ce cel al femeii nu a fost descoperit nici în ziua de azi.

Dispariţii misterioase

La sfârşitul anului 2006, Magdalena şi fiica sa Andreea, de cinci ani, erau luate din casa tatălui femeii din Buhuşi, Bacău, sub pretextul că merg la cumpărături. De atunci, cele două au dispărut fără urmă. Cu toate acestea, părinţii Magdalenei nu au depus plângere imediat, crezând că femeia a plecat la muncă în străinătate şi şi-a luat copila cu ea. Abia după doi ani, cum nu mai avea nicio veste de la Magdalena, tatăl femeii a cerut ajutorul de la poliţişti.

Cu toate acestea, oamenii legii au deschis dosar pentru crimă, abia după 15 ani, în octombrie 2021, când în urma unei percheziţii la domiciliul bărbatului a fost găsit scheletul, îngropat în grădină, care în urma testelor s-a demonstrat că ar fi aparţinut copilei de 5 ani. Corpul Magdalenei nu a a fost găsit nici în ziua de astăzi, dar judecătorii au concluzionat că femeia de 26 de ani a fost ucisă în aceeași zi în care și-a pierdut viața și fiica ei. Pe 11 septembrie, magistraţii Curţii de Apel Bacău au respins ca nefondat apelul lui Antonio Ilie și au menținut decizia Tribunalului Neamț de închisoare pe viaţă: „Respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Arhip Antonio Ilie împotriva sentinţei penale nr. 54/P din 21.04.2023, pronunţată de Tribunalul Neamţ în soluţionarea dosarului penal nr.1886/103/2022. Conform art.422 Cod procedură penală coroborat cu art.424 alin.3 Cod procedură penală și cu aplicarea art.72 Cod penal, scade în continuare, din cuantumul pedepsei principale aplicate inculpatului, durata arestării preventive începând cu data pronunțării sentinței penale apelate, 21.04.2023 și până la zi. Definitivă”.

Totodată, bărbatul trebuie să îi plătească familiei femeii daune de 100.000 de euro, scrie zch.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » După 17 ani, bărbatul din Neamţ care şi-a ucis fetiţa de 5 ani şi fosta soţie, condamnat la închisoare pe viaţă. Trupul femeii nu a fost găsit nici în ziua de astăzi