Antena Meniu Search
x

După condamnarea lui Dan Voiculescu, partenera sa de viaţă a trăit câteva săptămâni alături de măicuţe, la mânăstire

Liana Voiculescu, partenera de viaţă a lui Dan Voiculescu, este o prezenţă discretă în spaţiul media. Tocmai de aceea, interviul cu ea, realizat de Adrian Ursu, prezentatorul emisiunii “Secvenţial”, în cea de-a treia zi de Crăciun, a fost un eveniment special

Liana Voiculescu, partenera de viaţă a lui Dan Voiculescu, este o prezenţă discretă în spaţiul media. Tocmai de aceea, interviul cu ea, realizat de Adrian Ursu, prezentatorul emisiunii “Secvenţial”, în cea de-a treia zi de Crăciun, a fost un eveniment  special.

Liana Voiculescu a vorbit în premieră despre schimbările radicale din viaţa sa, care au avut loc după condamnarea fondatorului trustului Intact Media Group, pe 8 august 2014.

Ea a povestit ca în zilele care au urmat condamnării lui Dan Voiculescu s-a apropiat foarte mult de credinţă. Credinţa care i-a dat puterea de a lupta. “După 8 august, datorită unor oameni speciali, am plecat în munţi, la mânăstire şi am înţeles cum e viaţa alături de măicuţe. Am mai înţeles un lucru care m-a fascinat, oamenii aceştia se roagă zi şi noapte pentru noi toţi. Pentru toţi cei care ne privesc şi sunt acasă şi, mai ales, pentru cei care sunt singuri, este important să ştie că măicuţele şi călugării pustnici se roagă pentru ca fiecăruia dintre noi să-i fie mai bine”, a declarat în emisiune Liana Voiculescu.

“Am fost la liturghie la trei dimineaţa, într-o dimineaţă, la ora patru, m-am împărtăşit. Şi-n toată perioada cât am stat acolo i-am ascultat”, a mai spus soţia fondatorului trustului Intact.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » După condamnarea lui Dan Voiculescu, partenera sa de viaţă a trăit câteva săptămâni alături de măicuţe, la mânăstire