Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ucraineanul care s-a urcat pe turnul de telecomunicaţii din Baloteşti, după o ceartă cu familia, a fost prins. Bărbatul coborâse să-şi ia ţigări

Problemele cu familia l-au împins la un gest extrem pe bărbat de aproximativ 30 de ani de origine ucraineană. Totul s-a întâmplat aseară în comuna Baloteşti, din judeţul Ilfov. În această dimineaţă, bărbatul a fost prins, după ce a coborât să-şi ia ţigări.  

de Redactia Observator

la 18.05.2024 , 09:43

Supărat nevoie mare, după o ceartă cu cei dragi, individul şi-a încropit un pachet cu mâncare şi băutură, apoi s-a urcat pe un turn de telecomunicaţii, la peste 30 de metri înălţime.

Bărbatul a fost observat de câţiva trecători care au dat imediat alarma. Ore în şir au încercat poliţiştii să negocieze cu individul, în zadar însă. 

În cele din urmă, aventura ucraineanului s-a încheiat cu bine. Bărbatul a coborât în această dimineaţă să-şi ia ţigări, moment în care a şi fost prins. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Ucraineanul care s-a urcat pe turnul de telecomunicaţii din Baloteşti, după o ceartă cu familia, a fost prins. Bărbatul coborâse să-şi ia ţigări