Antena Meniu Search
x

Galerie foto “Durere mare, peste firea omenească”. Georgel, pompierul călcat de autospecială, condus pe ultimul drum.Sicriul învelit în drapel, cărat de colegi într-o tăcere adâncă

Tristeţe, lacrimi şi o mare de oameni au venit la înmormântarea lui Georgel, pompierul mort în timpul misiunii, după ce a fost călcat de autoutilitară.

de Monica Palade

la 21.05.2022, 17:31

Vezi și

Subofiţerul de pompieri a fost îngropat în comuna Miroşi, în acelaşi cimitir unde în urmă cu un an îşi îngriopa soţia, ucisă de cancer. Amândoi au fost duşi pe ultimul drum într-o zi mare. Dacă Georgel a fost condus de Sfinţii Constantin şi Elena, soţia sa a fost însoţită spre drumul veşniciei de Florii, chiar în ziua în care fiica sa, împlinea 18 ani.

Au murit unul după altul

Durerea este cu atât mai mare pentru fata intrată atât de dur în lumea adulţilor, încât anul acesta când îşi conduce tatăl pe ultimul drum, va avea de dat Bacalaureatul. „A fost familie de oameni model. Durere în suflet, la fată, la un an de la moartea soţiei lui să aibă un alt şoc. Durere mare pentru ei”, a declarat o apropiată a familiei.

“Soţia a avut cancer, a murit în braţele surorii ei, în Turcia. Durere mare, peste firea omenească. Să se întâmple asta. Anul acesta fata avea BAC. Chiar în ziua în care a împlinit 18 ani şi-a îngropat mama. Sunt mutaţi aici de 10 ani. Nu s-a cunoscut că sunt oameni de la oraş, ne respectau. Au fost oameni de valoare”, a declarat o vecină.

Pe acelaşi subiect

„Mi-e milă de ei, cum s-au dus tineri şi de fată. Mama lui George şi mama Steluţei sunt văduve şi ele. Au fost copii buni”, a declarat o rudă a familiei.

Ancheta continuă pentru procurorii militari. Au cerut o expertiză a autospecialei. Şoferul este în stare de şoc, dar urmează să fie audiat. La fel şi ceilalţi membri ai echipajului de intervenţie. O anchetă au anunţat şi cei de la IGSU.

Până la finalizare, o copilă îşi plânge părinţii. Au plecat unul după altul. O iubire mare care a luat totul cu ea. Suferinţa şi durerea sunt fără margini. Golurile rămase în urmă nu vor putea fi niciodată umplute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » “Durere mare, peste firea omenească”. Georgel, pompierul călcat de autospecială, condus pe ultimul drum.Sicriul învelit în drapel, cărat de colegi într-o tăcere adâncă