Antena Meniu Search
x

Video Mister în cazul morţii pompierului din Argeş. A murit la un an după ce soţia lui s-a stins de cancer

Moarte învăluită în mister a unui pompier din Argeş. Subofiţerul şi-a pierdut viaţa după ce un coleg a trecut cu autospeciala peste el, în timpul unei intervenţii de rutină. Cum anume s-a întâmplat tragedia nu ştie sau nu vrea să spună nimeni. Ministerul de Interne a anunţat pur şi simplu că militarul a fost găsit la pământ şi că nu a mai putut fi salvat. Raportul medicilor legişti este însă clar - bărbatul a murit  în urma unui accident rutier. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 20.05.2022, 22:04

Vezi și

Condiţiile în care a murit pompierul ridică multe semne de întrebare. Miercuri, subofiţerul Georgel Neacşa de la detaşamentul Bradu a intervenit alături de camarazii săi la un incendiu în apropierea autostrăzii București-Pitești. Din cauza parapetelor de protecţie, aflate pe margine, autospeciala nu a putut trece. Subofiţerul Neacşa a rămas împreună cu şoferul la maşină, în timp ce restul echipei a mers să stingă flăcările.

Comunicatul autorităţilor a fost sec: 

"În timpul misiunii, unul dintre membrii echipajului din care făcea parte l-a văzut căzut la pământ. "

sursa: comunicat IGSU, MAI

Pe acelaşi subiect

Necropsia a stabilit că pompierul a murit din cauza leziunilor provocate de un accident de maşină

Necropsia a stabilit că, pompierul a murit din cauza leziunilor interne, provocate de un accident de maşină. Cu toate acestea, nimeni nu a putut explica ce s-a întâmplat. Şoferul ar fi declarat că nu ştie ce a păţit colegul său, iar cei care i-au acordat primul ajutor au susţinut că nu avea urme de vânătăi sau traumatisme pe corp. Toate aceste lucruri lasă impresia că cineva ar fi încercat să ascundă accidentul.

Potrivit surselor Observator, bărbatul a fost găsit sub maşină. E greu de crezut cum o autospecială de câteva tone nu ar fi lăsat urme pe corpul victimei. Procurorii militari vor trebui să lămurească misterul.

Pompierul din Argeş a murit la un an după ce soţia lui s-a stins de cancer

Pompierul avea 47 de ani și era angajat al ISU Argeș din anul 2006. A murit la un an după ce soţia lui s-a stins de cancer. Sâmbătă, pompierul i-a dus flori la mormânt şi i-a aprins o candelă care arde şi acum. Cei doi aveau o fiică în vârstă de 18 ani, care se pregăteşte să dea bac-ul.

El plângea aici şi i-am zis: Nu mai plânge, George, mergi înainte, asta e, s-a întâmplat, spune un localnic.

În comuna Miroşi, din Argeş, toată lumea plânge destinul tragic al familiei subofiţerului.

A fost un băiat foarte cuminte şi respectuos, mai spune un alt localnic. 

Procurorii militari au cerut o expertiză a autospecialei. Şoferul este în stare de şoc, dar urmează să fie audiat. La fel şi ceilalţi membri ai echipajului de intervenţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Mister în cazul morţii pompierului din Argeş. A murit la un an după ce soţia lui s-a stins de cancer