Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "E ca un copil de 3 ani cu o tonă-forţă pe gât şi pe picioare". Cât costă o plimbare cu calul prin pădurile din Galaţi

Cand betoanele se topesc din cauza caniculei, o plimbare în pădure este binevenită. Dar nu oricum, ci călare pe cal. Mai mulţi turişti s-au bucurat de un traseu prin pădurea Gârboavele din Galaţi. La final, au plecat cu bateriile încărcate ca după o şedinţă de terapie.

de Adrian Obreja

la 23.06.2024 , 20:20

În răcoarea pădurii Gârboavele din Galaţi turistii s-au bucurat de plimbarea pe cai. Calaretii de ocazie au primit un scurt instructaj. Conexiunea cu natura şi cu animalele face din echitaţie o adevărată terapie. "A fost foarte frumos, relaxant. Caii au fost foarte cuminţi. Au ascultat de orice le-am spus. A fost foarte frumos. A fost o escapadă faţă de căldura din oraş", spune Constantin.

Cât costă o plimbare de o oră şi jumătate

George Bălan, de profesie inginer zootehnist, a devenit instructor de echitaţie. "În doi ani jumătate am scăpat de fricile, anxietăţile şi de fobiile pe care le-am avut. Mi-a dat curaj, m-a schimbat, m-a făcut mult mai atent. Asta înseamnă echitaţia: atenţie, atitudine acţiune", a declarat George Bălan, inginer zootehnist. Studiile arată că, practicată cu regularitate, echitaţia poate creşte încrederea în sine, mai ales la copii.

Vezi și

"Atitudine, trebuie să am curaj. Am vocea puternică şi stare pozitivă. Şi acţiune. Trebuie să acţionez cu cele 5 ajutoare, cu vocea, cu clicul, cu vibraţia, cu cravaşa. Calul vrea să fie dominat de o persoană blândă, dar puternică în interior. Este ca un copil de 3 ani cu o tonă-forţă pe gât şi pe picioare", a declarat George Bălan, inginer zootehnist. O plimbare de o oră şi jumătate călare prin pădure costă1 50 de lei pentru o persoană.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » "E ca un copil de 3 ani cu o tonă-forţă pe gât şi pe picioare". Cât costă o plimbare cu calul prin pădurile din Galaţi