Antena Meniu Search
x

Video "E dezastru! Doamne fereşte!". Microbuz plin cu muncitori, făcut praf de un TIR intrat pe contrasens. Un tânăr de 28 de ani și colegul lui au murit pe loc

Accident cumplit, seara trecută, în Slobozia Moară, din judeţul Dâmboviţa. Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte şase au fost grav rănite, după ce un microbuz care transporta muncitori a fost izbit violent de un TIRVă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 08.10.2022, 08:23

Vezi și

Tragedia s-a petrecut pe Drumul Naţional 7, între localităţile Bâldana şi Slobozia Moară. Şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu un microbuz în care se aflau mai mulţi muncitori. 

A trecut TIR-ul peste ei, săracii

Accident teribil în Slobozia Moară. Un tânăr de 28 de ani și colegul lui au murit pe loc

Impactul a fost devastator. Un tânăr de 24 de ani şi un coleg de-al său, de 58 de ani, ambii pasageri în microbuz, au murit pe loc. O altă persoană a fost găsită inconştientă şi a fost preluată de un elicopter SMURD. Celelate 5 victime au fost şi ele transportate de urgenţă la spital, cu răni grave. 

Pe acelaşi subiect

E dezastru! Doamne fereşte!

Traficul în zonă a fost blocat ore în şir. 

Șoferiță: Mergeam spre Lunguleţu şi ne-a deviat pe alt traseu şi am zis că scurtăm dar tot aici am ieşit. până la urmă. Nu ştiu cât mai durează, cât mai aşteptăm.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut tragicul accident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "E dezastru! Doamne fereşte!". Microbuz plin cu muncitori, făcut praf de un TIR intrat pe contrasens. Un tânăr de 28 de ani și colegul lui au murit pe loc