Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ea este ELEVA spulberată de o şoferiţă chiar pe trecerea de pietoni din faţa liceului: 'A fost aruncată cinci metri în aer'

O elevă a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost spulberată de o şoferiţă neatentă chiar pe trecerea de pietoni din faţa liceului.

de Redactia Observator

la 18.10.2017 , 15:18

Ea este ELEVA spulberată de o şoferiţă chiar pe trecerea de pietoni din faţa liceului

O elevă a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost spulberată de o şoferiţă neatentă chiar pe trecerea de pietoni din faţa liceului.

Ana Maria Evelina este elevă în clasa a XI-a, la Liceul Tehnologic Bârsești, la specializarea Agricultură, iar ieri dimineaţă se îndrepta către şcoală atunci când a fost spulberată pe trecerea de pietoni de o şoferiţă neatentă.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit martorilor, în urma impactului violent, eleva a fost aruncată cinci metri în aer, în faţa liceului din Bârseşti. Oamenii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului au ajuns poliţiştii rutieri şi medicii Serviciului de Ambulanţă.

Pe acelaşi subiect

"Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată, prin apelul 112, de o participantă la trafic, despre faptul că în faţa unui liceu din localitate a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a stabilit faptul că un bărbat de 66 de ani, din comuna Moţăţei, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, în faţa Liceului Tehnic Bârseşti a acroşat o tânără de 17 ani, din comuna Băleşti, care se angajase în traversarea străzii prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ", a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Pe numele şoferiţei, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în timp ce eleva va mai rămâne internată în spital pentru a-şi reveni.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Ea este ELEVA spulberată de o şoferiţă chiar pe trecerea de pietoni din faţa liceului: 'A fost aruncată cinci metri în aer'