Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ea este Mirela, tânăra ucisă sub o ploaie de lovituri de iubitul recidivist. A fost urmărită şi măcelărită din faţa blocului până în casă

O poveste de iubire s-a terminat sub o ploaie de lovituri pentru o tânără de 26 de ani din Drobeta Turnu Severin. Mirela a căzut victimă iubitului său, recidivist, care a urmărit-o şi a măcelărit-o. 9 lovituri de cuţit au doborât-o pe femeie.

de Redactia Observator

la 18.10.2022, 10:57

Autorul este un individ de 52 de ani care a petrecut mai bine de 20 de ani de închisoare pentru o crimă asemănătoare. Şi atunci, tot o parteneră i-a căzut victimă. Bărbatul a fost eliberat din închisoare în această vară. Acum riscă să rămână în spatele gratiilor până la sfârşitul vieţii, informează reporterul Observator Cristina Oprea.

A ucis-o sub o ploaie de lovituri

Potrivit martorilor, primul atac a avut loc în faţa blocului. Bărbatul o găsise pe Mirela acolo, pe bancă. După un schimb scurt, dar acid de replici, individul parcă şi-a pierdut minţile. A scos un cuţit din geacă şi a înjunghiat-o pe femeie. Speriată şi rănită, victima a reuşit să fugă până în scara blocului, unde spera că o va auzi cineva şi va primi ajutor. Concubinul a urmărit-o şi acolo şi a înjunghiat-o de alte 8 ori, până ce a văzut că femeia nu mai mişcă.

Zenaida Jugravu, purtător de cuvânt SAJ Mehedinți: La faţa locului am găsit o victimă cu trei plăgi înjunghiate, hemitorace anterior drept şi hemitorace posterior drept, inconştientă. S-au început manevrele de resuscitare, s-au efectuat 45 de minute, dar, din păcate, s-a constatat decesul de către medicul SAJ aflat la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ea este Mirela, tânăra ucisă sub o ploaie de lovituri de iubitul recidivist. A fost urmărită şi măcelărită din faţa blocului până în casă