Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Ei sunt tinerii morţi în accidentul de pe Centura Drobetei. Dragoş se pregătea să devină şofer de TIR, iar Dani trecea în clasa a 12-a

Doi tineri de 18 ani şi-au găsit sfârşitul în această dimineaţă pe Centura Drobeta Turnu Severin,după ce şoferul a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens şi au ajuns sub roţile unui TIR. 

de Redactia Observator

la 14.08.2024 , 11:01

Un accident cumplit a avut loc miercuri dimineaţa pe Centura ocolitoare a oraşului Drobeta Turnu Severin. Daniel şi Dragoş, doi prieteni de 18 ani au murit blocaţi între fiarele contorsionate, după ce au ajuns sub roţile unui TIR pe contrasens. Autorităţile ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva şi cercetează circumstanţele în care s-a produs impactul mortal. 

Daniel trecea în clasa 12-a şi urma să dea examenul de Bacalaureat anul viitor. Dragoş abia absolvise liceul vara aceasta, nu a reuşit să ia Bac-ul în prima sesiune, iar astăzi trebuia să susţină prima probă din sesiunea de toamnă, competenţele. Conform apropiaţilor, Dragoş visa să ajungă şofer de TIR şi chiar astăzi luase proba teoretică pentru obţinerea permisului de profesionist, urmând să obţină şi restul atestatelor. Destinul ambilor tineri a fost însă frânt mult prea devreme. În urma impactului, acul care indica viteza a rămas blocat la 160 km/h. 

Ce spune poliţia

Articolul continuă după reclamă

Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit miercuri dimineaţa pentru descarcerarea a două persoane, victimele unui accident rutier, produs între un autoturism şi un autotren, pe centura ocolitoare a municipiului reşedinţă de judeţ.

"La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgenţă o autospecială de descarcerare, o autospecială stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, dar şi o ambulanţă SAJ. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, pompierii au descarcerat victimele din autoturism, care, din nefericire, au fost declarate decedate de către medicul SAJ", a precizat ISU Mehedinţi.

Pompierii militari au asigurat şi măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul accidentului rutier.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Ce faceţi cu hainele vechi, le aruncaţi sau le duceţi la reciclat?
Observator » Evenimente » Ei sunt tinerii morţi în accidentul de pe Centura Drobetei. Dragoş se pregătea să devină şofer de TIR, iar Dani trecea în clasa a 12-a