Antena Meniu Search
x

El e tânărul şofer care a pierit în primul accident mortal din 2019, din România

El e tânărul şofer care a pierit în primul accident mortal din 2019, din România. Sică avea 28 de ani şi se întorcea de la petrecerea de Revelion.

El e tânărul şofer care a pierit în primul accident mortal din 2019, din România. Sică avea 28 de ani şi se întorcea de la petrecerea de Revelion.

Tânărul venea de la Babadag spre casă, fiind de loc din comuna Baia, când, la doar câţiva kilometri de destinaţie a ieşit de pe şosea, într-o curbă, a acroşat un copac şi s-a răsturnat pe câmp, de mai multe ori.

A fost găsit fără viaţă, încarcerat, strivit de plafonul maşinii.

Accidentul s-a produs pe drumul naţional dintre Tulcea şi Constanţa, în zona Două Cantoane, în jurul orei 4, pe 1 ianuarie. Un tânăr de 28 de ani din Tulcea a murit în propria maşină.

Pe acelaşi subiect

Pompierii din cadrul ISU Delta Tulcea, Staţia Babadag, au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs pe DN 22, în zona 2 Cantoane. 

"Un echipaj de 5 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare a răspuns solicitării. În momentul în care au ajuns la faţa locului au găsit un vehicul în care era o persoană de sex masculin, de 28 de ani, din judeţul Tulcea, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.", transmit reprezentanţii ISU Delta Tulcea. 

Victima a fost extrasă din autoturism, iar medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au declarat decesul tânărului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » El e tânărul şofer care a pierit în primul accident mortal din 2019, din România