Antena Meniu Search
x

Video Electric Castle 2023. Peste 200.000 de oameni, aşteptaţi la festival: preţul uriaş cerut pentru o capsulă de dormit

A început numărătoarea inversă pentru Electric Castle. 200.000 de spectatori abia aşteaptă festivalul care începe mâine, pe Domeniul Banfy, de lângă Cluj-Napoca. Pentru o experienţă de neuitat, se pot caza în campingul de lângă vechiul castel. Iar marea surpriză sunt nişte capsule de dormit, inedite şi ca design, şi ca preţ: 110 de euro pe noapte.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 18.07.2023, 22:08

Vezi și

Pe Domeniul Banfy s-au făcut astăzi ultimele pregătiri. Gropile de pe singurul drum care duce spre festival au fost astupate cu pietriş. Startul petrecerii se dă mâine la ora 14:00. "Avem foarte multe zone noi în festival, reamneajări, activităţi noi. Bineînţeles, un festival mai mare, cu 12 scene, dintre care două sunt noi, 300 de artişti cântă în line-up. Am promis o experienţă de festival 24 de ore din 24 şi într-adevăr aşa este. Distracţia nu se opreşte niciodată", a declarat Renate Rozenberg, PR Electric Castle.

La Electric Castle participă 1.000 de voluntari

La Electric Castle participă şi o mie de tineri pentru care nu distracţia este pe primul plan. Sunt voluntari care se ocupă de la bunul mers al festivalului. "Eu sunt în departamentul de sponsori. N-am mai făcut asta în viaţa mea. Şi am zis să-mi fac prieteni noi, să vin la festival, să ascult muzică nouă", a declarat Smaranda Moisescu, voluntar. Spectatorii care nu vor să piardă nicio clipă din atmosfera de festival se pot caza în camping, la doi paşi de marile scene. Preţurile pornesc de la 20 de euro pe noapte.

Cea mai noua dar și confortabila opțiune de cazare este acest iglu box. O capsula de dormit pentru doua persoane. Se închiriază cu 545 de euro pentru tot festivalul, dar este dotata cu aer condiționat, este iluminată, are prize pentru încărcarea telefoanelor mobile și un detector de fum. Cine vine cu cortul lui, plăteşte 55 de euro pe noapte. Localnicii cu simţul afacerilor şi-au transformat curţile în spaţii de cazare. "Aici ştiu că-şi pot lăsa bijuterii, lucruri importante la noi în casă, îşi pot lăsa mâncare la frigider", spune Letiţia, localnică.

Printre cei mai aşteptaţi artişti care vor urca pe scenă se numără Macklemore, The Chemical Brothers, Iggy Pop şi Peggy Gou. În seara aceasta, pe ultima sută de metri, a fost deschis şi podul peste râul Someş din Bonţida. Fără el, spectatorii ar fi făcut un ocol de 60 de kilometri ca să ajungă la festival.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Electric Castle 2023. Peste 200.000 de oameni, aşteptaţi la festival: preţul uriaş cerut pentru o capsulă de dormit