Antena Meniu Search
x

Elena Udrea, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la primul termen al apelului din dosarul "Gala Bute"!

Udrea a fost condamnată la şase ani de închisoare, după ce procurorii au stabilit că a cerut şi a primit bani de la mai mulţi oameni de afaceri

Vezi și

În prima instanţă, Udrea a fost condamnată la şase ani de închisoare, după ce procurorii au stabilit că a cerut şi a primit bani de la mai mulţi oameni de afaceri pentru a-l aduce pe Lucian Bute să boxeze în România.

Elena Udrea: "Infracţiunea de abuz în serviciu pentru care sunt condamnată presupune prejudiciu, ori cum poţi să ştii dacă există prejudiciu când tu respingi expertiza? Gândiţi-vă că astăzi vine Guvernul şi spune "Haide să organizăm meciul un meci cu Simona Halep în România, astăzi când Simona Halep este numărul 1, cum era şi Lucian Bute în vremea accea. Şi că după un timp, se trezeşte cineva că vrea să-l condamne pe ministru că a adus-o pe Simona Halep să joace în România. Deci cam aşa a fost şi cu Lucian Bute la vremea aceea."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Elena Udrea, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la primul termen al apelului din dosarul "Gala Bute"!