Antena Meniu Search
x

Elev de 13 ani, bătut şi umilit fără încetare de colegi, în Bacău. În trecut a fost închis într-o cuşcă şi tăiat pe obraz. Părinţii au mers direct la poliţie

Caz şocant de bullying reclamat de părinţi într-o şcoală rurală din Bacău. Oamenii spun că fiul lor este sistematic victima colegilor, de mai bine de un an. Copilul ar fi fost umilit, bătut, tăiat şi chiar închis într-o cuşcă, în curtea şcolii.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 11.04.2024, 13:55

Vezi și

Părinţii copilului de 13 ani spun că, de această dată, fiul lor a fost lovit de un coleg, cu pumnul, în zona gâtului sau cu un obiect contondent. Adolescentul stătea de vorbă cu două fete în momentul în care a fost agresat. 

Părinţii spun că acum elevul refuză să meargă la şcoală din cauza agresiunilor la care ar fi supus constant de către colegii săi, atât din clasă cât şi alţii din şcoală, fiind o fire mai introvertită. 

În ultimele luni a mai fost agresat tot de colegi, inclusiv tăiat pe obraz, iar în urmă cu mai bine de un an a existat o filmare în spaţiul public în care băiatul era închis într-o cuşcă şi colegii săi rădeau de el. Părinţii mai spun că până acum nu s-au luat măsuri, că se încearcă muşamalizarea cazului, că cei din conducerea şcolii nu au luat măsuri împotriva elevilor care au fost violenţi cu fiul lor, motiv pentru care, de data aceasta, au decis să meargă mai departe. Au făcut plângeri la poliţie şi s-a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. 

Cei de la Inspectoratul Şcolar Judeţean din Bacău fac verificări şi, de asemenea, conducerea şcolii susţine că a realizat o comisie pentru violenţă să vadă ce s-a întâmplat şi ce măsuri pot fi luate.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Elev de 13 ani, bătut şi umilit fără încetare de colegi, în Bacău. În trecut a fost închis într-o cuşcă şi tăiat pe obraz. Părinţii au mers direct la poliţie