Antena Meniu Search
x

Eleva căzută pe geamul autobuzului din Ploieşti, acuzaţii grave. Grav rănită, fata e imobilizată la pat

Eleva care a căzut pe geamul unui autobuz aflat in mers, în Ploieşti, nu a fost audiată nici la două săptămâni de la accident. Ancheta bate pasul pe loc, deşi adolescenta face mărturii extrem de importante.

Vezi și

Eleva care a căzut pe geamul unui autobuz aflat in mers, în Ploieşti, nu a fost audiată nici la două săptămâni de la accident. Ancheta bate pasul pe loc, deşi adolescenta face mărturii extrem de importante. Spune că nimeni nu a împins-o şi că geamul pur şi simplu a cedat. Rănită grav, fata e imobilizată la pat şi riscă să piardă Bacalaureatul.

Alina îşi aminteşte perfect momentul accidentului. Autobuzul tocmai plecase din staţie, când geamul pur şi simplu a cedat, iar ea a căzut în stradă, printre maşini. Şoferul nici n-a realizat ce s-a întâmplat.

Rănită grav la cap, Alina a trecut printr-o operaţie de şase ore. A fost externată după două săptămâni, dar medicii i-au interzis să se mişte, timp de 30 de zile. Peste câteva luni, are bac-ul, dar se teme că va trebui să îngheţe anul. Şi ancheta pare că a îngheţat.

Mama Alinei a angajat o avocată, care să-i facă dreptate. 

Geamul autobuzului fusese schimbat anul trecut. Între timp, familia a făcut plângere şi la Parchet şi acuză societatea de transport că pune călătorii în pericol, în autobuze care ar fi trebuit demult casate.

De la data producerii incidentului, autobuzul nu a mai fost mişcat din curtea societăţii de transport călători express. A fost comandat un geam, iar când acesta va ajunge, va merge într-un service autorizat unde va fi din nou lipit. 32.41

Reprezentanţii societăţii spun însă că responsabilitatea este doar a service-ului care a montat geamul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Eleva căzută pe geamul autobuzului din Ploieşti, acuzaţii grave. Grav rănită, fata e imobilizată la pat