Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Elevă de 11 ani din Câmpia Turzii, filmată în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu alt minor. Imaginile au ajuns atât la colegi, cât şi la conducerea şcolii

Caz şocant în Câmpia Turzii, unde o minoră de 11 ani, elevă în clasa a V-a, a fost filmată în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un alt minor, elev şi el. Filmările, realizate în vacanţa şcolară din februarie, au ajuns la colegii fetei, dar şi la conducerea şcolii. 

de Redactia Observator

la 25.03.2023 , 08:23

Fata de 11 ani este elevă în clasa a 5-a la o şcoală din Câmpia Turzii

Incidentul ar fi avut loc în ultima vacanţă, din luna februarie. Copila se afla în plasament la un asistent maternal, iar în ultima perioadă se pare că ar fi intrat într-un anturaj nepotrivit

Ana Popescu - director al școlii "Avram Iancu" Campia Turzii: Schimbare în comportament în ceea ce priveşte prezenţa la şcoală, nu altceva, din luna decembrie-ianuarie. Atunci a început să lipsească de la şcoală.

Vezi și

Reporter: Aţi luat legătura cu asistentul maternal?

Pe acelaşi subiect

Ana Popescu - director al școlii "Avram Iancu" Campia Turzii: Da, da. Diriginta lua, de câte ori lipsea, legătura cu asistentul maternal. Se întâmpla de multe ori ca asistentul maternal spunea că a pornit la şcoală, dar nu ajungea la şcoală. 

Înregistrările cu caracter pornografic au fost distribuite colegilor, iar mai apoi acestea au ajuns atât la părinţi, cât şi la conducerea şcolii.

Amalia Gurzău - inspector şcolar pentru relații cu presa Cluj: Filmuleţele nu au fost distribuite la nivelul unităţii pe grupurile elevilor, ci pe grupuri de la nivelul comunităţii. 

Acum minora se află în custodia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială, iar DIICOT-ul face cercetări în acest caz.

Nicoleta Molnar - director DGASPC Cluj: A ajuns într-un centru de primire în regim de urgenţă. Beneficiază de consiliere, psihoterapie şi urmează ca echipa de specialişti să pregătească cea mai bună intervenţie, în sensul de a-i găsi şi o locaţie pe mai departe. 

Cât despre celălalt minor implicat în scandal nu se cunoaşte decât că este mai mare ca fata şi este elev la un alt liceu din Campia Turzii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Evenimente » Elevă de 11 ani din Câmpia Turzii, filmată în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu alt minor. Imaginile au ajuns atât la colegi, cât şi la conducerea şcolii