Antena Meniu Search
x

Video Cine este tânărul din Capitală, acuzat că şi-a sechestrat şi violat iubita. Antonio a devenit celebru când, oprit în trafic, a sfidat poliţiştii şi jandarmii

Spaima şoselelor recidivează. Şoferul care a sfidat autorităţile şi a fugit de poliţie şi jandarmi anul trecut nu are probleme doar în trafic. A fost reţinut azi şi este cercetat pentru viol şi alte trei infracţiuni. Tânărul în vârstă de 26 de ani şi-ar fi sechestrat şi violat iubita. Apoi a filmat-o în ipostaze indecente şi a ameninţat-o că va face publice filmările.

de Redactia Observator

la 18.03.2023, 19:30

Vezi și

Viol, lipsire de libertate, şantaj, violarea vieţii private şi ameninţare. Este lungul pomelnic de infracţiuni pentru care este cercetat Şerban Michelle Antonio. Individul a devenit celebru în octombrie anul trecut când, oprit în trafic, a sfidat poliţiştii şi jandarmii. Atunci a reuşit să fugă de poliţie, a trecut pe roşu şi a lovit două maşini. După ce a scăpat, şi-a bătut joc de oamenii legii pe Internet. 

''Băi, când dai girofarul ăla de aici, ce faceţi, măi, mânca-v-aş sufletul meu să vi-l mănânc. Staţi, măi cuminţi!''

A fost prins a doua zi, la nişte rude din cartierul Rahova. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi, ulterior, eliberat. Antonio este fiul cântăreţei Roxy Manelista. Acum, iubita lui le-a spus poliţiştilor că individul a sechestrat-o chiar la el acasă şi a violat-o. Apoi ar fi filmat-o în ipostaze indecente.

Crina Eșanu, Politia Capitalei: Bărbatul ar fi constrâns-o să nu încheie relaţia, ameninţând-o că va face publice imaginile video. Demers pe care l-ar fi îndeplinit în data de 15 martie 2023. 

Pe acelaşi subiect

Ameninţările cu moartea ar fi fost la ordinea zilei

Femeia ar fi primit inclusiv ameninţări cu moartea

''Şi dacă eşti gabor şi dacă eşti haladit şi dacă eşti femeie şi dacă eşti bulangiu, să moară familia mea dacă nu te lasă verii mei, familia mea dacă te lasă să dormi în pat liniştit. Dacă nu îţi bagă 20 de bricege în inimă, aici.''

Poliţiştii Capitalei au făcut percheziţii la domiciliul acestuia şi l-au dus la audieri. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Intenţionaţi să cumpăraţi mai multe produse româneşti dacă adaosul comercial la acestea va fi plafonat?
Observator » Evenimente » Cine este tânărul din Capitală, acuzat că şi-a sechestrat şi violat iubita. Antonio a devenit celebru când, oprit în trafic, a sfidat poliţiştii şi jandarmii