Antena Meniu Search
x

Video Elevă de 15 ani, forțată să se prostitueze de profesorul de geografie, la Călărași. Fata a fost păcălită să se mute la el în garsonieră

Un profesor de la două şcoli din Călăraşi a forţat o fată de doar 15 ani să se prostitueze chiar în apartamentul lui. Luni de zile, profesorul a profitat de sărăcia în care trăia adolescenta şi i-a câştigat încrederea, până a convins-o să se mute cu el. Bărbatul a fost reţinut pentru 30 de zile. Anchetatorii suspectează că ar fi vorba chiar de mai multe victime.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 21.10.2021, 19:46

Vezi și

Bărbatul de 56 de ani era profesor de geografie la două unităţi de învăţământ: şcoala numărul 7 din Călăraşi și şcoala din comuna Ştefan Vodă, unde ieri trebuia sa aibă cursuri. Doar că nu a mai ajuns, pentru că între timp i-au bătut poliţiştii la uşă.

Director de școală: ”L-am sunat în jur de ora 10, nu mi-a răspuns la telefon. După amiază am revenit cu telefon, nu mi-a răspuns din nou şi nu am mai ştiut nimic de dumnealui. Am aflat de pe Facebook. Dintr-o postare. Niciodată nu am avut nicio problemă. Este un profesor bun, este un profesor profesionist”.

Realitatea arată şi o faţă pe care ceilalţi nu o cunoşteau. O elevă de 15 ani i-a căzut victimă. A cunoscut-o anul trecut prin intermediul unui fost elev de-al său. 

Profesorul a aflat că fata este îngrijită doar de mamă şi are o situaţie materială proastă. Aşa că şi-a asumat un rol de protector. Cum eleva nu locuia în Călăraşi, mai întâi s-a oferit să o ducă zilnic cu maşina la şcoală. Apoi i-a propus să se mute cu el.

Pe acelaşi subiect

Eleva de 15, obligată să se prostitueze în garsoniera profesorului

Corina Matlinschi, reporter Observator: ”Deși inițial minora a refuzat, profesorul i-a făcut promisiuni ca o sa aibă o viața mai bună dacă se mută cu el la garsonieră pe care o deține aici in cartierul Mircea Vodă din Calarasi. A convins-o, a întreținut relații sexuale cu ea, de mai multe ori. Ba mai mult a obligat-o sa facă asta si cu alți bărbați”

Inculpatul a întreţinut raporturi sexuale cu o minoră şi a determinat-o să practice prostituţia, abuzând de poziţia de încredere pe care victima şi mama acesteia i-au acordat-o, anunță DIICOT.

Bianca Ghiveci, IPJ Călăraşi: ”În perioada martie-septembrie ar fi recrutat o minoră în scopul exploatării acesteia prin practicarea prostituţiei. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv”.

Profesorul de geografie ar fi făcut mai multe victime

Surse Observator spun însă că fata de 15 ani nu este singura victimă a profesorului. E în vizorul procurorilor şi într-un alt dosar penal, deschis pentru fapte similare cu o altă minoră.

Tot ieri, tot în Călăraşi, un alt profesor de 51 de ani a fost şi el arestat preventiv, fiind acuzat că a abuzat doi copii de 11 şi 13 ani, pe care îi medita la engleză. Poliţiştii îl filau încă din martie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Elevă de 15 ani, forțată să se prostitueze de profesorul de geografie, la Călărași. Fata a fost păcălită să se mute la el în garsonieră