Antena Meniu Search
x

Acuzaţii grave la o şcoală din Teleorman, unde o copilă de 9 ani ar fi fost lovită de învăţătoare cu capul de tablă

O învăţătoare din Teleorman are dosar penal după ce şi-ar fi lovit eleva cu capul de tablă. Iar copila de nouă ani ar fi leşinat în drum spre casă. Bunica se plânge că şi-a dus nepoata direct la spital. Şi-apoi, a sesizat Poliţia.

Vezi și

O învăţătoare din Teleorman are dosar penal după ce şi-ar fi lovit eleva cu capul de tablă. Iar copila de nouă ani ar fi leşinat în drum spre casă. Bunica se plânge că şi-a dus nepoata direct la spital. Şi-apoi, a sesizat Poliţia. De cealaltă parte, reprezentanţii instituţiei de învăţământ spun că, de fapt, copilul este cel care are un comportament nepotrivit.

"Copilul meu a fost bătut într-un mod grosolan de către doamna învăţătoare cu palmele şi a fost dată cu capul de tablă!", sunt cuvintele postate pe Facebook de bunica unei eleve de nouă ani de la o şcoală din Turnu Măgurele. Femeia a făcut plângere la Poliţie după ce fetiţa ar fi leşinat în drum spre casă. 

Mi-a povestit în linii mari: Mamaie, uite ce s-a întâmplat, m-a jignit, m-a dat cu capul de tablă. Doamna are obiceiul să mai bată şi alţi copii. O mai jignise de-a lungul timpului, mărturiseşte femeia.

Învăţătoarea de la Liceul Marin Preda din Turnu Măgurele spune că niciodată nu a atins un elev. Lucrează de peste 30 de ani în învăţământ şi nu este de acord cu astfel de gesturi. Copila ar fi făcut o criză de nervi după ce a fost prinsă cu telefonul în timpul orei de limba română. 

Manea Tudor, directorul Marin Preda Turnu Magurele:

Dânsa spune că nu a existat acest incident. Am avut părinţi care au venit la şcoală, se pare că nu se confirmă acest incident.

M-am dus fără să îi zic nimic, i-am luat telefonul din mână. Ea se ridică, începe şi ţipă, mi s-a adresat foarte urât: "Dă-mi bă telefonul, că îmi spargi telefonul. Dă-mi telefonul." Şi bătea din picior. Deci, eu m-am predat în faţa unui copil de 9 ani, povesteşte învăţătoarea acuzată.

Cadrul didactic spune că a avut deseori conflicte cu bunica fetei, cea care are grijă de ea în permanenţă, pentru că părinţii sunt divorţaţi şi plecaţi în Italia. 

Am ridicat mâna, ea a tras, mi-a tras de bluză, ţipa. S-a repezit, apoi, la un coleg, detaliază învăţătoarea acuzată.

O asistentă medicală împreună cu directoarea ar fi calmat-o pe fată care ar fi plecat acasă liniştită la sfârşitul orelor. Bunica spune însă că a stat la spital cu ea până seara, când i-a revenit conştiinţa şi că săptămâna viitoare sunt programate la spitalul din Alexandria pentru investigaţii mai complexe.  

Este o clasă cu semnul întrebării, deoarece acolo sunt doar zece copii. Şi cei zece copii sunt bătuţi, acuză bunica fetei.

Poliţia din Turnu Măgurele a deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe în numele învăţătoarei, iar şcoala a înfiinţat o comisie disciplinară pentru a afla părerea fiecărui copil din clasă. La rândul ei, cadrul didactic spune că luni va depune o plângere împotriva femeii la protecţia copilului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Acuzaţii grave la o şcoală din Teleorman, unde o copilă de 9 ani ar fi fost lovită de învăţătoare cu capul de tablă