Antena Meniu Search
x

Elevele care şi-au bătut o colegă într-o staţie de autobuz la Tulcea s-au ales cu dosar penal. Motivul incredibil al violenţelor

Două eleve ale Colegiului agricol 'Nicolae Cornăţeanu' din municipiul Tulcea s-au ales cu dosar penal după ce au bătut o colegă.

Elevele care şi-au bătut o colegă într-o staţie de autobuz la Tulcea s-au ales cu dosar penal. Motivul incredibil al violenţelor

Două eleve ale Colegiului agricol 'Nicolae Cornăţeanu' din municipiul Tulcea s-au ales cu dosar penal după ce au lovit o colegă, acuzând-o că a copiat la un test susţinut la ora de chimie.

Incidentul petrecut într-o staţie de autobuz de la marginea oraşului Tulcea a fost filmat de prietenii agresoarelor care au postat imaginile pe o reţea de socializare.

'În urma cercetărilor efectuate în această dimineaţă (vineri dimineaţă, n.red.), Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea a întocmit dosar penal pe numele celor două adolescente de 16 ani care şi-au agresat o colegă în apropierea şcolii', a declarat, pentru AGERPRES, şeful de cabinet al comandantului IPJ, Lucian Ţugui.

Cercetările poliţiştilor continuă pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

În paralel, potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), conducerea liceului la care învaţă cele trei eleve a început o anchetă proprie în urma căreia urmează să se stabilească măsuri disciplinare împotriva elevelor agresoare. Sancţiunile vor fi dispuse de Consiliul profesoral al unităţii de învăţământ, conform declaraţiei inspectoarei generale a ISJ, Lucica Popişcă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Elevele care şi-au bătut o colegă într-o staţie de autobuz la Tulcea s-au ales cu dosar penal. Motivul incredibil al violenţelor