Antena Meniu Search
x

Video Elevii ar putea avea gratuitate la muzee, concerte și spectacole de teatru. Proiectul, în dezbatere la Camera Deputaților

Veste bună pentru elevi! Aceştia ar putea avea acces gratuit la muzee, concerte, spectacole de teatru sau alte evenimente culturale organizate de instituţii. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 26.10.2023, 08:34

Vezi și

Este un proiect care în prezent este în dezbatere la Camera Deputaților și va fi în dezbatere până în data de 13 noiembrie.

Proiectul va fi în dezbatere până în data de 13 noiembrie

În acest procedeu legislativ urmează dezbaterea în Senat și tot aceste este for decizional. Potrivit acestui proiect, gratuitatea ar putea fi aplicată pentru elevi în toate instituțiile din această categorie, în limita bugetelor disponibile. 

În prezent, potrivit unor statistici, 60% dintre români nu consumă niciun fel de formă de cultură. Nu merg la spectacole, nu merg în muzee și nu citesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Elevii ar putea avea gratuitate la muzee, concerte și spectacole de teatru. Proiectul, în dezbatere la Camera Deputaților