Antena Meniu Search
x

Video Elevii din Oradea care au prăjit mici în sala de clasă s-au ales cu scăderea notei la purtare

Scene incredibile la Colegiul Economic Partenie Cosma din Oradea. Mai mulţi elevi s-au filmat în timp ce prăjeau mici în sala de clasă. Cu grătarul electric aşezat pe bancă, adolescenţii au avut grijă să închidă uşa clasei, să nu se simtă mirosul. Se pare că mirosul micilor făcuţi în clasă ar fi ajuns până la profesorul de serviciu din ziua respectivă, dar nu ar fi luat nicio măsură. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 05.04.2022, 14:50

Vezi și

Conducerea liceului spune că tinerii elevi în clasa a XI-a la specializarea Turism şi Alimentaţie Publică nu ceruseră acordul niciunui cadru didactic. S-au organizat rapid, au adus de acasă grill-ul şi au cumpărat mici, dar şi cartofi pentru că voiau să facă senzaţie pe reţelele de socializare. Au reuşit, însă fapta lor are acum consecinţe drastice.

Directorul unităţii de învăţământ spune că elevii, atât cel care a filmat, cât şi cel care a prăjit efectiv micii s-au ales cu sancţiuni şi cu scăderea notei la purtare. Cel care a filmat a fost mustrat mai aspru, nota 4 la purtare pentru că a folosit şi un limbaj neadecvat unei unităţi de învăţământ, iar adolescentul bucătar are 8 în catalog la purtare. Cât despre profesorii care trebuiau să oprească aventura culinară a tinerilor, sunt cercetaţi în consiliul de administraţie pentru că au fost mult prea indulgenţi şi nu au intervenit, chiar dacă au simţit mirosul de mici. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Elevii din Oradea care au prăjit mici în sala de clasă s-au ales cu scăderea notei la purtare