Antena Meniu Search
x

Elevul olimpic, dispărut de acasă, a fost găsit mort!

Andrei, olimpicul de 18 ani din Bacău, a fost găsit mort, după aproape o lună de la dispariţie. Un paznic de la o uzină electrică de lângă Bacău i-a văzut trupul plutind pe râul Bistriţa şi a alertat poliţia.

Vezi și

Andrei se va întoarce acasă, dar în sicriu. 25 de zile de speranţe, de căutări, de rugăciuni s-au sfârşit astăzi în lacrimi pentru părinţii olimpicului din Bacău. Trupul lui Andrei a fost văzut plutind pe răul Bistriţa, la peste zece kilometri depărtare de oraş. Un paznic de la o uzină electrică a sunat la poliţie.

În urmă cu mai bine de trei săptămâni, Andrei a plecat de acasă. Şi-a sunat mama, apoi le-a trimis colegilor de clasă un mesaj. Aştepta nota la un test pe care tocmai îl dăduse la şcoală. Nimic suspect.

Peste câteva zile, Andrei urma să plece la olimpiada naţională de informatică. Locul lui în bancă a rămas gol. Andrei a fost căutat peste tot. În oraş, pe străzi, în gări.

Plecase de acasă doar cu hainele de pe el. Şi, la o zi de la dispariţie, n-a mai răspuns la telefon. În zadar au încercat să afle părinţii ce anume l-a făcut pe Andrei să uite de casă. Pentru părinţi, motivul dispariţiei copilului lor de zece rămâne încă un mister. Cauza morţii o vor stabili legiştii, după necropsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Elevul olimpic, dispărut de acasă, a fost găsit mort!