Antena Meniu Search
x

Video Eliberarea fraţilor Tate, pe prima pagină a publicațiilor din lumea întreagă. Andrew și Tristan, așteptați de fani la ieșirea din arest

Decizie surpriză, în dosarul milionarilor Tate! Judecătorii i-au eliberat după trei luni de arest. Influencerii vor fi însă obligaţi să nu părăsească vila lor de lux în următoarele 30 de zile. Eliberarea lor s-a transformat într un spectacol: fanii i-au aplaudat ca pe eroi la ieşire, iar primul lor clip acasă a adunat 20 de milioane de vizualizări în doar câteva ore.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 01.04.2023, 19:34

Vezi și

Îmbrăcaţi în negru, cu bărbi şi netunşi, fraţii Tate au ieşit, ca marile staruri rock, pe uşa arestului central. Deşi era aproape de miezul nopţii, milionarii au fost aşteptaţi de zeci de tineri care i-au întâmpinat cu aplauze. 

"Sunteţi cei mai buni!"  

"Ramadan generos, frate!" 

"Vă iubim! Top G!"

Pe acelaşi subiect

Reporter: "Tristan, Andrew care sunt planurile voastre pentru seara asta?"

Tristan Tate: "Mergem acasă. Încontinuu am aşteptat şi ne am rugat pentru această decizie."

Dacă în trecut au criticat sistemul de justiţie din România, acum le-au mulţumit judecătorilor. 

Tristan Tate: "Vreau să vă spun că judecătorii au luat o decizie corectă pentru că sunt nevinovat şi abia aştept să dovedesc asta." 

Andrew Tate: "Este puţin emoţionant...Am stat într-o singură cameră încă de anul trecut şi este puţin emoţionant. Cât timp am fost în închisoare, m-am concentrat pe a face flotări şi pe a citi Coranul. Când voi fi acasă, mă voi concentra pe a face flotări şi pe a citi Coranul. Mashallah!"

În traducere, "Aşa a vrut Dumnezeu". Influencerul s-a convertit la islam în noimebrie 2021. A apărut şi în faţa instanţei cu coranul în mână. Şi seara trecută a vorbit în arabă. De altfel opiniile misogine ale milionarului i-au adus mulţi fani tineri în lumea musulmană.

"Top G!"

"Andrew, lasă mă să îţi strâng mâna!"

Fraţii Tate, aşteptaţi acasă de fani

O dată ajunşi la vila lor din Voluntari, milionarii au fost aşteptaţi de alţi fani. După ce şi-au îmbrăţişat prietenii care îi aşteptau în curte, Andrew Tate a ieşit la poartă. Au urmat alte aplauze.

"Regele e înapoi!" 

"Mashallah!"

Andrew Tate: "Cred în adevăr. Dumnezeu şi cred că focul adevărului va distruge minciunile noastre. Dreptatea va fi făcută până la urmă, sunt 0 şanse ca eu să fiu găsit vinovat pentru ceva ce nu am făcut."

Bogdan Dinu, reporter Observator: "După 3 luni, cei doi milionari au scăpat de celula de câţiva metri pătraţi din Arestul Capitalei şi au revenit în vila lor opulentă din Voluntari. O adevărată fortăreaţă, estimată la 7 milioane de euro, cu piscină şi sistem de supraveghere video. Curtea le a rămas e goală acum, după ce poliţiştii au confiscat 11 maşini de lux."

O casă din care nu vor putea însă ieşi. În vila lor din Voluntari, cei doi fraţi au şi academia unde, pentru o taxă lunară, oferă sfaturi tinerilor despre cum să devină milionari. 

O revenire în forţă pe internet

O dată eliberat, Andrew Tate a revenit în forţă pe internet. A postat un clip în care se plimbă fără tricou prin casă cu un trabuc în mână. În 12 ore filmuleţul a intrat în top pe reţelele sociale, cu 20 de milioane de vizualizări. Cele mai multe comentarii erau de încurajare pentru fraţii Tate. 

În descrierea clipului, Cobra Tate spune că nu a putut să stea mai mult de o oră pe telefon şi că unele obiceiuri dispar greu. Postarea se încheie cu mesajul "Trebuie să învingem diavolul." 

Din arest au scăpat şi cele două tinere supranumite îngerii lui Tate, Georgiana Naghel şi fosta polişitstă Luana Radu. 

Georgiana Naghiel: "Nu am făcut nimic din ce sunt acuzată. Dar nu vreau să vorbesc nimic în seara asta."

Reporter: "Cum vedeţi decizia instanţei?"

Georgiana Naghiel: "Corectă şi legală."

Eliberarea fraţilor Tate a făcut înconjurul lumii în timp real. Marile agenţii de presă au preluat informaţia pe prima pagină, iar la Bucureşti au venit din nou mulţi jurnalişti străini. Ancheta în cazul celor patru merge mai departe. Milionarii sunt acuzaţi de trafic de persoane şi viol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Eliberarea fraţilor Tate, pe prima pagină a publicațiilor din lumea întreagă. Andrew și Tristan, așteptați de fani la ieșirea din arest