Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Fraţii Tate au ieşit din închisoare, în aplauzele fanilor veniţi să-şi vadă idolii fără cătuşe. Ce au declarat milionarii la ieşirea din arest

După trei luni de închisoare, fraţii Tate au prins din nou gustul libertăţii. Aseară au ieşit din arest, iar totul s-a transformat într-un adevărat spectacol, cu fani entuziaşti, veniţi să-şi vadă idolii în carne şi oase. Andrew şi Tristan Tate vor rămâne în arest la domiciliu. La fel şi Georgiana Naghel şi Luana Radu. Andrew Tate a apărut victorios şi a avut grijă să-şi exprime recunoştinţa faţă de judecătorii care au aprobat eliberarea. Spune în continuare că e nevinovat. Ieşirea celor doi fraţi din închisoare a fost subiectul nopţii inclusiv în presa internaţională. Toate marile agenţii au preluat informaţia în regim de breaking news. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 03.04.2023 , 09:44

Era ora 23.50 când Tristan şi Andrew ieşeau din Arestul Central. În aplauzele fanilor veniţi de peste tot să-i vadă fără cătuşe. Sentinţa Curţii de Apel Bucureşti, definitivă, pronunţată şi ea în noapte, i-a luat pe toţi prin surprindere. Chiar şi pe cei doi fraţi. 

Tristan Tate: Vreau doar să spun că judecătorii au luat decizia bună. Respect ceea ce au făcut pentru mine şi decizia lor va fi justificată, pentru că sunt nevinovat şi abia aştept să o demonstrez. 

Andrew Tate: Cât timp am fost în închisoare, m-am concentrat pe a face flotări şi pe a citi Coranul. Când voi fi acasă, mă voi concentra pe a face flotări şi pe a citi Coranul. 

Vezi și

Eugen Vidineac, avocat: Deocamdată, ca interdicţie este să ia legătura cu celelalte părţi din dosar, cu martori din dosar, şi să nu părăsească domiciliul fără încuvinţarea organelor judiciare.

Pe acelaşi subiect

De la sfârşitul lui decembrie 2022, când au fost arestaţi, Tristan şi Andrew Tate au făcut zeci de cereri de eliberare, toate respinse. Perioada petrecută în Beciul Domnesc, aşa cum e cunoscut Arestul Central, pare să le fi schimbat viziunea asupra vieţii. Unul din mesajele transmise fanilor în acest timp a fost că s-au convertit la Islam. 

Fraţii Tate rămân în arest la domiciliu

''Mergem acasă!'' O casă din care însă nu vor putea ieşi. Cei doi au fost plasaţi în arest la domiciliu timp de 30 de zile. Înainte de a ieşi din închisoare, fraţii Tate au postat şi un mesaj pentru fani.

Înainte de ieşirea celor doi au fost eliberate fetele, "Îngerii lui Tate": fosta poliţistă Luana Radu, în vârstă de 32 de ani, cunoscută drept Ellie Dely, și Georgiana Naghel, tânăra de 28 de ani, despre care se spune că ar fi iubita lui Andrew Tate. 

Georgiana Naghe: Nu am făcut nimic din ce sunt acuzată. Dar nu vreau să vorbesc nimic în seara asta.

Reporter: Cum vedeţi decizia instanţei?

Georgiana Naghe: Corectă şi legală.

Dacă fetele au fost aşteptate şi conduse de rude, cei doi fraţi au urcat în maşina avocatului. Iar, pe tot drumul către casă, autoturismul a fost flancat de zeci de ziarişti, români şi străini, veniţi la Bucureşti pentru acest caz, unul dintre cele mai mediatizate din lume. Marile publicaţii străine au anunţat şi ele în timp real eliberarea celor doi fraţi. Informaţia a ajuns imediat pe prima pagină. 

În ciuda problemelor cu legea, Andrew și Tristan Tate sunt văzuţi de milioane de tineri ca adevărați eroi, influenceri și formatori de opinie și mai puțin ca niște posibili infractori. Aşa că, în unele dintre maşinile care i-au escortat pe fraţi pe drumul spre casă au fost şi mulţi admiratori care au transmis totul live, pe TikTok.  

A fost bucurie mare când au ajuns acasă. Tânărul a spus că îi respectă pe judecători, pentru că i-au ascultat, crezut şi eliberat. Şi că nu are niciun resentiment faţă de România sau pentru oricine altcineva. Crede în adevăr şi e convins că se va face dreptate într-un final, deoarece este nevinovat. 

La casa din Voluntari au ajuns poliţiştii pentru completarea actelor necesare. Cei doi milionari britanici s-au stabilit în România din 2015. Presa de la noi a început să scrie despre Tristan în anul 2018, când tânărul de 34 de ani o cucerise pe Bianca Drăgușanu. A fost şi comentator de Romanian Xtreme Fighting, singura organizaţie sportivă din țara noastră dedicată exclusiv MMA-ului autohton.

Tânărul britanic are un hotel în Thailanda, ce-i aduce sume frumoase în conturi, și o colecție impresionantă de bolizi de lux, în valoare de milioane de euro. Pe aceasta o împarte cu fratele lui, Andrew, cu doi ani mai mare, cunoscut sub numele Cobra Tate, și el fost luptător profesionist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi se pare corect raportul calitate-preţ pe litoralul românesc?
Observator » Evenimente » Fraţii Tate au ieşit din închisoare, în aplauzele fanilor veniţi să-şi vadă idolii fără cătuşe. Ce au declarat milionarii la ieşirea din arest