Antena Meniu Search
x

Elisabeta a II-a, omagiată la Bucureşti. Ambasada Marii Britanii, loc de pelerinaj pentru Regină

Românii sunt alături de poporul britanic. În faţa Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la Bucureşti, zeci de oameni au adus încă de aseară flori şi au aprins lumânări. Steagul ambasadei a fost coborât în bernă, iar oameni simpli, dar şi persoane publice au venit pentru a aduce un ultim omagiu Reginei Elisabeta.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 09.09.2022, 14:06

Vezi și

Este o atmosferă extrem de apăsătoare la Ambasada Marii Britanii şi Irlandei de Nord de la Bucureşti. Gardul instituţiei şi trotuarul din faţa acesteia au fost transformate într-un adevărat altar.

Regina Elisabeta, omagiată la Bucureşti

Câteva zeci de oameni au venit în ultimele ore pentru a lăsa flori şi lumânări în faţa ambasadei. Au fost cetăţeni români, dar şi britanici. 

Un omagiu i-au adus şi câţiva copii, care au venit la Ambasadă şi spn că au văzut-o pe Regina Elisabeta la televizor şi au fost impresionaţi de devotamentul şi personalitatea sa.  

Britanicii care au venit să îi aducă un ultim omagiun Reginei spun că acesta este un moment extrem de trist pentru ei, fiindcă toată viaţa lor au trăit cu un singur conducător, un singur model şi anume Regina Elisabeta . 

Casa Regală a României a transmis şi ea un mesaj de condoleanţe, regalitatea din România având o legătură specială cu ce aa Marii Britanii.  Regele Charles al III-lea iubeşte România şi o vizitează ori de câte ori are ocazia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Elisabeta a II-a, omagiată la Bucureşti. Ambasada Marii Britanii, loc de pelerinaj pentru Regină