Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Emoţii mari pentru cei mici. Copiii care au început grădiniţa sau clasa întâi s-au despărţit cu greu de părinţi

Cele mai mari emoţii le-au avut astăzi cei care au început grădiniţa sau clasa întâi. Ei şi mamele lor, căci am văzut cât de grea e despărţirea în această nouă etapă. Câteodată, plânge şi copilul, dar mai ales părintele. Micuţii înfruntă o lume nouă, ghidaţi de doamna educatoare. Haideţi să vedem şi noi poate cele mai drăgălaşe personaje ale zilei.

de Angela Bertea

la 09.09.2024 , 17:24

Aron la 2 ani şi 8 luni se vede deja voinic şi mai adăuga ani în plus când e întrebat de vârstă, chiar dacă e de abia în grupa mică. Toboganele din curtea grădiniţei l-au cucerit imediat. "Cred că o să fie foarte distractivă, sperăm că e un început bun cu fiecare copilaş. E o nouă etapă şi pentru noi. Cu emoţiile um staţi Sunt relativ destul de bune. Cred că în prima zi întotdeauna o să aibă părinţii!", spune mama lui Aron.

Acest nou început e greu şi pentru părinţi

Aşa a început ziua pentru cei mai mici preşcolari. Au fost primiţi de mascota grupei şi fiecare a primit ecuson cu numele lui. Însă, acest început e greu şi pentru părinţi. Ei au aşteptat la poarta grădiniţei să vadă dacă cei mici se acomodează. Unii spun ca vor fi în zona toată săptămâna, în caz ca va fi nevoie de ei. "A fost, a fost bine, i-am făcut cruciliţă, l-am miruit, l-am pupat pe Doamne, Doamne şi i-am zis să aibă grijă de el la grădiniţă", spune o altă mamă.

Vezi și

Pentru unii însă, începutul a fost greu. "Este ziua în care deschidem porţile unei noi aventuri, fiecare cu povestea lui, însă fiecare în grupa lui va începe un nou capitol din viaţa noastră", a declarat Maria Todereanu, director grădinița cu program normal Obcini. Anul acesta, preşcolarii şi elevii care intră în clasa pregătitoare vor avea un potofoliu educaţional, constituit din materialele făcute la clasă, pentru a vedea care este nivelul de dezvoltare al fiecăruia.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Emoţii mari pentru cei mici. Copiii care au început grădiniţa sau clasa întâi s-au despărţit cu greu de părinţi