Antena Meniu Search
x

Video Enervat pentru că un bebeluş plânge, un şofer de autobuz din Brăila a oprit şi a dat toţi pasagerii jos: "Nu ştiu ce nu-i convine. Bătaie de joc"

Experienţă neplăcută pentru mai mulţi oameni, între care bătrâni şi copii, care călătoreau cu un autobuz, aseară în Brăila. Şoferul, angajat al societăţii de transport public, a oprit vehiculul şi i-a dat jos pe toţi. Apoi, bărbatul a stins lumina în autobuz, a închis uşile şi... a început să vorbească la telefon. Pasagerii, şocaţi de cele întâmplate, au filmat întreaga scenă.

de Redactia Observator

la 15.11.2023, 13:52

Vezi și

Incident complet neobişnuit în Brăila. Un şofer de autobuz s-ar fi enervat pentru că un bebeluş plângea, printre călători, şi ar fi decis să oprească maşina dând jos toţi pasagerii, fără explicaţie. 

Martorii, dar şi conducerea societăţii de transport local spun că în autobuz s-ar fi aflat o persoană care vorbea foarte tare la telefon, dar şi o ceartă cu o mamă al cărei nou-născut ar fi plâns în autobuz, lucru care l-ar fi enervat pe şofer până la momentul în care să oprească şi să ceară tuturor pasagerilor să coboare. Ulterior, şoferul a închis autobuzul şi a început să vorbească la telefon.

"Deci omu' a oprit autobuzu, a dat toţi călătorii jos ca să vorbească el la telefon că nu ştiu ce nu-i convine. Lumea e obosită, vrea să ajungă acasă, el stă şi vorbeşte la telefon. Bătaie de joc", spune unul dintre călători.

Conducerea societăţii de transport local din Brăila va analiza datele de pe GPS-ul autobuzului pentru a vedea exact la ce oră a ajuns acolo, cât timp a stat pe loc şi care a fost traseul lui până la depou, pentru că el nu şi-a mai continuat traseul din fişa postului, ci a mers direct până la autobază. Acum este cercetat disciplinar şi riscă să îi fie redus salariul cu un anumit procent pentru câteva luni ori desfacerea contractului de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Enervat pentru că un bebeluş plânge, un şofer de autobuz din Brăila a oprit şi a dat toţi pasagerii jos: "Nu ştiu ce nu-i convine. Bătaie de joc"