Antena Meniu Search
x

Gripa în România, noi victime. Un bărbat de 48 de ani a murit la Iaşi

Gripa face încă o victimă. Un bărbat de 48 de ani a murit astăzi la Iaşi, din cauza virusului. Iar numărul celor care se internează cu simptome de gripă creşte.

Vezi și

Gripa face încă o victimă. Un bărbat de 48 de ani a murit astăzi la Iaşi, din cauza virusului. Iar numărul celor care se internează cu simptome de gripă creşte îngrijorător. Deja avem mai multe focare de infecţie în oraşe aglomerate din ţară. În plus, să nu uităm că astăzi copiii s-au întors în colectivităţi.

Toţi spun acelaşi lucru: să ne vaccinăm. Important este ca mesajul lor să ajungă la oameni şi să fie şi ascultat. Doar în ultimele 24 de ore, trei oameni au murit. Este vorba despe o femeie din Arad, un bărbat din Bihor şi iată, cum spuneam, pacientul din Iaşi. Bărbatul avea 48 de ani şi, important de spus, era nevaccinat. Dealtfel, în acest oraş, situaţia e critică. Acolo s-au luat măsuri de izolare a spitalelor.

Focare confirmate, conform datelor de la Ministerul Sănătăţii sunt la Iaşi şi la Constanţa, urmate de Timiş, Arad şi Bucureşti. Deşi au ajuns târziu în ţară, sunt disponibile un milion de doze de vaccin antigripal. Specialiştii au şi alte recomandări: spălarea mâinilor, evitarea locurilor aglomerate şi, în anumite situaţii, chiar purtarea unei măşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Gripa în România, noi victime. Un bărbat de 48 de ani a murit la Iaşi