Antena Meniu Search
x

Video ''Eu sunt inculpatul. Mă grăbeam, ce să fac.'' Un şofer a dat traficul din nordul Capitalei peste cap, după ce a luat-o pe linia de tramvai, însă, a rămas împotmolit

Un şofer bucureştean, care s-a plictisit să aştepte zeci de minute la semafor, a crezut că a găsit o variantă de a păcăli traficul. Aşa că a mers pe linia de tramvai...până s-a împotmolit. Tot ce a reuşit până la urmă a fost să întârzie şi mai mult atât el cât şi zeci de călători care erau în tramvaie ori pe peron.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 14.03.2023, 07:37

Vezi și

Nicio zi fără haos în traficul bucureştean. De data asta a fost provocat de un şofer grăbit pe Şoseaua Petricani din nordul Capitalei. Acesta a vrut să scurteze timpul petrecut în trafic aşa că a mers pe linia de tramvai, însă, a rămas împotmolit.

''Eu sunt inculpatul. Mă grăbeam, ce să fac...''

Patru tramvaie au fost blocate pe loc mai bine de o oră din cauza şoferului, care, spun vatmanii, părea mai degrabă amuzat de situaţie.

"Eu eram cu călătorii în tramvai. Şi mă gândeam ce s-a întâmplat aici. Îl înjurau călătorii şi el râdea.''

Cei care circulau regulamentar n-au avut ce să facă decât să se amuze şi ei. Bărbatul de 35 de ani s-a ales cu o amendă de 1.885 lei şi a rămas fără permisul de conducere pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » ''Eu sunt inculpatul. Mă grăbeam, ce să fac.'' Un şofer a dat traficul din nordul Capitalei peste cap, după ce a luat-o pe linia de tramvai, însă, a rămas împotmolit