Antena Meniu Search
x

Video EXCLUSIV. Reacţia tinerilor din Tanzania care au sărit în apă cu portretul lui Iohannis. "România e o naţiune mare în lume"

Ziua şi imaginile spectaculoase în turneul african al presedintelui roman. La finalul călătoriei din Tanzania, Iohannis a vizitat un loc celebru unde turiştii sar de pe faleză, direct în Oceanul Indian. În strigăte de "Hakuna Matata", în traducere "fără griji", mai mulţi tineri s-au aruncat in apa cu un tablou cu chipul preşedintelui. În exclusivitate pentru Observator, săritorii în apă s-au declarat încântaţi de Iohannis şi speră ca acesta să aducă în Tanzania şi alţi preşedinţi: pe Joe Biden şi Vladimir Putin.

de Redactia Observator

la 20.11.2023, 19:48

Vezi și

Ceremonia inedită a avut loc la finalul vizitei preşedintelui Klaus Iohannis din Tanzania, unde şeful statului s-a întâlnit cu mai mulţi oficiali africani. Cuplul prezindenţial a mers în Zanzibar, o cunoscută destinaţie turistică, unde mai mulţi tineri s-au aruncat în apă cu tablourile ce îi înfăţişează pe Klaus şi Carmen Iohanis. Tinerii care au sărit în Ocean au declarat, în exclusivitate pentru Observator, că s-au bucurat de vizita distinsului oaspete. Spun că preşedintele României a vrut să vadă cu ochii lui un loc celebru pe social media, de unde oamenii se aruncă în ocean direct de pe faleză.

Turneul lui Klaus Iohannis în Africa continuă cu o vizită în Insulele Capului Verde

"Domnul preşedinte din România i-a spus preşedintelui nostru că vrea să viziteze zona de scufundare. Iar, la zona de scufundare, noi i-am făcut o surpriză. Da, i-am făcut o surpriză preşedintelui din România! Am văzut multă fericire la el şi la soţia lui!", a declarat Daivan, ghid turistic în Zanzibar. Tinerii africani speră ca preşedintele Iohannis să le promoveze ţara în totă lumea. "Eu cred că el ne va promova şi la alţi preşedinţi din lume, ca Joe Biden. Vreau să-l văd pe Joe Biden în vizită în Zanzibar, vreau să-l văd pe Putin în vizită în Zanzibar. Domnul preşedinte din România este un om mare şi România este o naţiune mare în lume!", a declarat Daivan. "Unul din motivele prezenţei mele aici este să încurajez şi să-mi exprim suportul pentru creşterea economică rapidă a legăturilor dintre România şi Tanzania, inclusiv creşterea a noi afaceri în Zanbibar!", a declarat Klaus Iohannis, preşedintele României.

Turneul lui Klaus Iohannis în Africa a continuat azi cu o vizită în Insulele Capului Verde, unde s-a văzut cu omologul său, Jose Maria Neves, şi au făcut schimb de decoraţii. Ultima destinaţie din traseul prezidenţial va fi Senegal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV. Reacţia tinerilor din Tanzania care au sărit în apă cu portretul lui Iohannis. "România e o naţiune mare în lume"