Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Exista şi pericolul să se arunce". Pompierul care a imobilizat-o pe femeia care şi-a aruncat copiii pe geam, despre momentul dramatic al intervenţiei

Pompierul care a reuşit să o imobilizeze pe femeia din Botoşani care şi-a aruncat copiii pe geam a povestit cum a decurs intervenţia.

de Redactia Observator

la 21.08.2023, 12:32

Vezi și

"A fost o intervenţie la care a trebuit să aşteptăm un moment prielnic pentru a interveni. Împreună cu colegii mei am stabilit un binom de salvare. Am fost tot timpul asigurat şi, la semnalul inspectorului şef am intervenit şi am reuşit să prind persoana. Am deschis uşa, am îndepărtat tot mobilierul din cameră şi am aşteptat momentul prielnic pentru a interveni. Exista şi pericolul să se arunce. Eu am intervenit cât de repede am putut", a declarat pompierul Ionuţ Honciuc, potrivit News.ro.

Gestul dramatic făcut de mamă

Reamtim că o mamă de doar 23 de ani şi-a aruncat de la fereastra unui motel cei doi copii în vârstă de doi, respectiv trei ani, apoi a ameninţat că se va sinucide. Unul dintre copii a murit la spital, în timp ce al doilea este în comă de gradul 4 şi se află în stare critică.

Femeia a mers la un hotel, spunând că nu a reuşit să mai prindă autobuzul pentru a se întoarce acasă, iar personalul hotelului a cazat-o într-o cameră de la etajul 2, deşi nu avea asupra sa niciun document de identitate. Paznicul hotelului a dat alarma, după ce i-a văzut copiii căzuţi pe asfalt. 

Mama a fost dusă la psihiatrie, iar oamenii legii urmează să stabilească ce a împins-o la gestul dramatic. Cu puţin timp înainte de a-şi arunca copiii, femeia i-a trimis un mesaj de adio tatălui minorilor, care se afla în Bucureşti în acel moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » "Exista şi pericolul să se arunce". Pompierul care a imobilizat-o pe femeia care şi-a aruncat copiii pe geam, despre momentul dramatic al intervenţiei