Antena Meniu Search
x

Falsul ginecolog din Ilfov, audiat şi într-o anchetă care priveşte recoltarea ilegală de celule stem

Falsul ginecolog din Ilfov a operat ani în şir, chiar dacă în spital se bănuia demult că nu are studii de specialitate. O spune chiar un medic, audiat la Poliţie.

de Redactia Observator

la 20.02.2019, 21:54

Vezi și

Falsul ginecolog din Ilfov a operat ani în şir, chiar dacă în spital se bănuia demult că nu are studii de specialitate. O spune chiar un medic, audiat la Poliţie. O arată şi un raport al Consiliului Judeţean Ilfov, care a depus o plângere penală. Pentru prima oară, Roxana Dragu a fost şi ea audiată, însă într-un alt caz. E martor într-o anchetă care priveşte recoltarea ilegală de celule stem.

Mai bine de 4 ore, Roxana Dragu a fost audiată de procurorii DIICOT. Dosarul vizează de această dată practici cel puţin ciudate, spun anchetatorii. La mijloc apar numele unor medici şi asistente din cadrul Spitalului Ilfov, dar şi al unui doctor de peste hotare.

Practica nu era avizată de Agenţia Naţională de Transplant. Nimeni nu ştie momentan ce s-a întâmplat cu probele recoltate. Unde au ajuns celulele stem sau dacă ele au fost vândute ilegal din spital. Cert este ca 26 de paciente ar fi participat la acest experiment.

Roxana Dragu a fost citata in calitate de martor de procurorii diicot in legatura cu fapte comise in urma cu multi ani. Pentru a nu da ochii cu presa, doctorita a fost scoasa cu o masina prin spatele institutiei.

În acelaşi timp, colegii doctoriţei Dragu erau chemaţi să dea declaraţii la secţia 9, Bucureşti. De această dată, în scandalul medicilor falşi. Sub supraveghearea ei, o absolventă de 8 clase a reuşit să păcălească sistemul 10 ani şi să pună în pericol pacienţi. Nimeni n-a dat alarma, deşi de ani buni în spital se zvonea că Raluca Bârsan nu are nicio calificare în domeniu.

 Privilegii care au reuşit să o transforme pe Raluca Bârsan în mâna dreaptă din sala de operaţii, acuză pacientele. În acest caz, poliţiştii vor continua audierile medicilor de la spitalul Ilfov. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Falsul ginecolog din Ilfov, audiat şi într-o anchetă care priveşte recoltarea ilegală de celule stem