Antena Meniu Search
x

Explozie într-un bloc din Popeşti Leordeni. Mai multe apartamente au fost afectate

O puternică explozie s-a produs duminică seară într-un bloc din oraşul Popeşti Leordeni, din judeţul Ilfov. Un bărbat a fost spitalizat în urma deflagraţiei, care a afectat şi 5 apartamente.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 26.07.2020, 23:53

O explozie a afectat mai multe apartamente dintr-un bloc din oraşul Popeşti Leordeni Vezi și
  • Un bărbat a fost spitalizat.
  • Cinci apartamente au fost afectate de deflagraţie.

Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 21.34, printr-un apel la 112, care anunţa că la subsolul blocului s-a auzit o bubuitură puternică. Conform martorilor, explozia s-a produs la un apartament de la demisol.

"În urma evenimentului  a rezultat o victimă, respectiv un bărbat, în vârstă de 51 de ani, proprietar al apartamentului de la care s-ar fi produs explozia. Acesta a fost transportat cu ambulanța la o unitate medicală din București, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Polițiști Ilfoveni efectuează activități specifice pentru stabilirea cu exactitate a tuturor condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză  efectuându-se cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă", spun cei de la IPJ Ilfov.

Martorii susţin că bărbatul ar fi umblat la instalaţia de gaze din apartamentul său. El a fost transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti. În urma deflagraţiei, blocul a fost evacuat preventiv. Cinci apartamente au suferit avarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Explozie într-un bloc din Popeşti Leordeni. Mai multe apartamente au fost afectate