Antena Meniu Search
x

Explozie lângă un bloc din București, provocată de muncitorii care făceau revizia la gaze

A fost panică într-un bloc din București, după ce doi muncitori, care făceau revizia la instalaţia de gaze, au provocat o explozie. Flacăra a ajuns până la etajul trei, iar un apartament aflat la parter a luat foc.

de Redactia Observator

la 17.05.2019, 10:17

Vezi și

A fost panică într-un bloc din București, după ce doi muncitori, care făceau revizia la instalaţia de gaze, au provocat o explozie. Flacăra a ajuns până la etajul trei, iar un apartament aflat la parter a luat foc. Locatarii s-au speriat foarte tare, mai ales că la acea oră mulţi copii erau singuri acasă. Din fericire, nu au păţit nimic. Însă unul dintre angajaţii de la gaze a încercat să stingă singur flăcările şi a fost grav rănit. În acest timp, colegul lui a dispărut rapid.

Explozia s-a petrecut pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei. Cei doi muncitori făceau revizia de 10 ani la instalaţia de gaze a blocului. Unul dintre ei nu a închis bine robinetul principal, astfel că gazele nu au fost întrerupte. Apoi s-au apucat să taie ţeava cu un flex.

În acest timp, unul dintre muncitori a încercat să repare greşeala. Cu o pubelă de gunoi.

Nu a reuşit însă şi a fost rănit. O ambulanţă l-a transportat la spital în stare gravă, cu arsuri de gradul trei pe faţă, mâini şi picioare. Colegul său, în schimb, a dispărut imediat după explozie. Alarmaţi de cei mici, părinţii au sunat la 112, iar pompierii au ajuns imediat şi au stins incendiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Explozie lângă un bloc din București, provocată de muncitorii care făceau revizia la gaze