Antena Meniu Search
x

EXPLOZIE de proporții în fabrică. 13 victime

S-a dat alarma după-amiază la o fabrică de cafetiere din comuna Dumbrăveşti, judeţul Prahova. O explozie puternică a zguduit una dintre hale în timp ce înăuntru se aflau peste 100 de muncitori.

Vezi și

Mai multe echipaje de pompieri şi salvare au ajuns în scurt timp la locul dezastrului. 9 oameni au fost duşi la spital, dintre care doi sunt în stare gravă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Marina Dinu, explozia a avut loc într-o hală de producție în care se fabrică aparate de cafea din incinta Parcul Industrial Plopeni.

Deflagrația a fost urmată de un incendiu, iar nouă persoane au suferit arsuri de gradele 1 și 2, în timp ce alte patru s-au intoxicat cu fum.

Conform sursei citate, șase persoane rănite au fost duse cu mașini personale la spitalul privat din Plopeni, iar alte cinci persoane care au suferit arsuri și intoxicații au fost preluate de ambulanțe și duse la spital. Alte două persoane care s-au intoxicat cu fum au refuzat transportul la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » EXPLOZIE de proporții în fabrică. 13 victime