Antena Meniu Search
x

Video Explozie în Ilfov: Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit, după ce o maşină pe GPL a explodat în timpul alimentării 

Explozie violentă în Capitală, puţin după ora 5 şi jumătate în această dimineaţă! Butelia cu gaz comprimat a unui autoturism a explodat în momentul alimentării, într-o staţie CNG. Un bărbat a fost ucis pe loc, în deflagraţie, iar un altul rănit. Circulaţia în zonă este restricţionată şi la această oră. Mai multe autospeciale s-au deplasat la locul tragediei, iar alimentarea cu gaze a fost oprită din cauza riscului uriaş. 

de Redactia Observator

la 21.05.2023, 09:37

Vezi și

Un autoturism a explodat, duminică dimineaţă, în incinta unei staţii de alimentare cu gaz natural comprimat, explozia nefiind urmată de incendiu. Din cauza deflagraţiei, un angajat de la staţia de alimentare a murit, iar şoferul a fost rănit, autovehiculul fiind distrus.

Incidentul s-a produs duminică, în jurul orei 05:35, într-o staţie CNG din localitatea Pantelimon, judeţul Ilfov.  Conform pompierilor, un autoturism aflat în staţie a explodat, deflagraţia nefiind urmată de incendiu. 

„Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricţionat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar ce-a de-a doua a decedat”, informează ISU Bucureşti-Ilfov, potrivit News.

La locul exploziei au acţionat salvatorii cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, Detaşamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj specializat în intervenţii în caz de accident chimic, biologic, radiologic, nuclear şi patru ambulanţe SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Explozie în Ilfov: Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit, după ce o maşină pe GPL a explodat în timpul alimentării